Facebook Pixel Άρης: Καρυπίδης στο Sportdog: «Αυτός ο άνθρωπος μας έκανε οικογένεια» (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-02 18:44:00

Καρυπίδης στο Sportdog: "Αυτός ο άνθρωπος έκανε τον Άρη οικογένεια" (BINTEO)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Καρυπίδης στο Sportdog: "Αυτός ο άνθρωπος έκανε τον Άρη οικογένεια" (BINTEO)

Συγκινητικός ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Sportdog για τον χαμό του Παύλου Μυροφορίδη.

Η είδηση σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παύλος Μυροφορίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, αλλά και στις ομάδες, στις οποίες εργάστηκε.

Οι σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής ήταν στον Άρη και τον Ηρακλή. Υπήρξε παράγοντας όμως και σε άλλες ομάδες, όπως οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Χανιά.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη μίλησε στην εκπομπή «Παίξτε Μπάλα» Powered by Sportdog.gr, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος τον έζησε σε μία κομβική σεζόν για τον Άρη.

 «Είμαι πολύ στενοχωρημένος! Ήταν ο άνθρωπος που μας ανέβασε στη Super League», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχαν. «Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, ακόμα και όταν έφυγε από την ομάδα. Είχαμε φανταστική σχέση με τον Παύλο», ανέφερε ο ηγέτης του Άρη, ο οποίος αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να παρακολουθήσει τον Άρη.

«Πριν από ένα μήνα είχε έρθει στο γήπεδο, μαζί με τον γιο του και τον Περικλή Αμανατίδη (σ.σ.προπονητής Αναγέννης Καρδίτσας)», είπε.

Πόσο μεγάλη απώλεια είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Βοήθησε πάρα πολύ όλες τις ομάδες, με τις οποίες συνεργάστηκε. Σε όποια ομάδα πήγαινε την έκανε οικογένεια. Το τελευταίο διάστημα, λόγω της ασθένειάς του, είχε παρατήσει το ποδόσφαιρο. Η προσφορά του όμως σε όλες τις ομάδες που δούλεψε ήταν πάρα πολύ δυνατή», απάντησε ο Θεόδωρος Καρυπίδης και κατέληξε:

«Εμάς μας έκανε οικογένεια. Όπου πήγαινε ήταν πολύ αγαπητός. Ήταν πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές».

Ακούστε την παρέμβαση του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags