Facebook Pixel Super League: Μόνο για ΠΑΟ ο Πάλμα, χάλασαν οι σχέσεις Καρυπίδη-Μαρινάκη - Ποια ΑΕΚ; Σε άλλη ομάδα Big 4 ο Ετέμπο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-02 21:22:00

Μόνο για ΠΑΟ ο Πάλμα, χάλασαν οι σχέσεις Καρυπίδη-Μαρινάκη - Ποια ΑΕΚ; Σε άλλη ομάδα Big 4 ο Ετέμπο!

Οι Μιχείες

Ποιος σύλλογος μπορεί να δώσει 14 μύρια για Λιβάι; Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του άσου από την Ονδούρα, εξηγεί γιατί ο Ετέμπο πολύ δύσκολα θα καταλήξει στην Ένωση και σχολιάζει τα δημοσιεύματα για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γκαρσία.

Super League: Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με τρεις μεταγραφικές υποθέσεις (ενόψει καλοκαιριού), που έχουν πρωταγωνιστές δυνατά ονόματα, όπως των Λιβάι Γκαρσία, Λούις Πάλμα και Πίτερ Ετέμπο

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: γράφουν/ξαναγράφουν πως τον κοιτάνε - μεταξύ άλλων -  και ενδιαφέρονται σοβαρά η Σέλτικ με την  Σλάβια Πράγας! Τι λέτε τώρα... Κοροϊδεύόμαστε μάλλον... Δηλαδή οι Σκωτσέζοι και οι Τσέχοι δεν γνωρίζουν πως με 5, 6 εκατομμύρια ο Μελισσανίδης δεν δίνει ούτε τον... μισό Λιβάϊ; Σοβαροί να είμαστε λοιπόν... Η Λιλ είναι άλλη κουβέντα μπορεί να ανταπεξέλθει όχι μόνο στα 12 αλλά ακόμη και στα 14 εκατομμύρια που ενδεχομένως θα ζητήσει ο "τίγρης". Μην ξεχνάμε πως ένα πολύ σοβαρό ποσοστό μεταπώλησης έχει και η πρώην του Λιβάι, Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (για την ακρίβεια ένα 40% αλλά σε ποσό μετά τα 2.200.000 που είχε δώσει η ΑΕΚ για να τον αγοράσει)!

 

ΠΑΛΜΑ:  το καλοκαίρι θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν πουληθεί. Για να συμβεί αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πρέπει να έχει κάνει ξανά τα...μαγικά του ως προς την χρηματοδότηση της ομάδας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πλέον έχουν διαταραχθεί πλήρως οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με ότι ...συνεπάγεται αυτό. Για τον Πάλμα δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον ήδη από Ρωσία, Βέλγιο, Σκωτία, MLS, Oλλανδία! Με τον "Κάρυ" να κρατάει όντως πολύ ψηλά την τιμή στο καρτελάκι πώλησης του Ονδουριανού μεσοεπιθετικού, στα 4,5 με 5.000.000 ευρώ! Ο λόγος; Οι ατζέντηδες του Λουίς Πάλμα έχουν κρατήσει ένα αξιόλογο ποσοστό επι των δικαιωμάτων του (ακούγεται για 27%)!! Στην Ελλάδα πάντως αυτο το καλοκαίρι ο Πάλμα μπορεί να "παίξει" μόνο για τον Παναθηναϊκό υπο προυποθέσεις που δεν είναι μόνο... οικονομικές. Κι αυτό αφού οι "πράσινοι" θα πρέπει να έχουν πάρει πρωτάθλημα κι απαλλαγεί από τον Βέρμπιτς ή τον Μπερνάρ (ή και τους δυο)!!

ΕΤΕΜΠΟ: κάπου πήρε το μάτι μου πως είναι στην μεταγραφική λίστα του Ματίας Αλμέδια για την ΑΕΚ! Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι οι "κιτρινόμαυροι" θα κινηθούν για "8άρι" αφού ο Αργεντινός κόουτς θέλει δυο ισάξιους παίκτες για κάθε θέση. Και ο Ετέμπο είναι περισσότερο "8άρι" και λιγότερο "6άρι" Εκτός κι αν τα σκάσουν χοντρα στην Θέλτα και αγοράσουν το...50% του Πινέδα , οπότε τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα. Ο 27χρονος διεθνής Νιγηριανός μέσος παίζει δανεικός απο την Στόουκ στον Άρη αλλά το συμβολαιό του λήγει το καλοκαίρι. Θεωρητικά είναι ελεύθερος. Στην ελληνική πιάτσα agents πάντως λένε πως ο Ετέμπο αν συνεχίσει και την νέα σεζόν στην Super League θα το κάνει για άλλη Μπιγκφοράτη ομάδα, ούτε για τον Άρη, ούτε για την ΑΕΚ. Για αυτή δηλαδή που είχε αποκτήσει μελλοντικά τον πρώτο λόγο, από τον περασμένο Σεπτέμβριο που ο agent Ντα Βιλά τον έφερε στα μέρη μας για τον Αρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να... χαρίσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - "Άδεια" με Ολυμπιακό - 5ος ο Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags