Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγές Αλμέιδα με Ολυμπιακό! Μοχαμαντί δεξί μπακ - Πάγκο ο Πινέδα - Εκτός αποστολής ο Ρότα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 19:09:00

Αλλαγές Αλμέιδα με Ολυμπιακό! Μοχαμαντί δεξί μπακ - Πάγκο ο Πινέδα - Εκτός αποστολής ο Ρότα

Sportdog Team
Αλλαγές Αλμέιδα με Ολυμπιακό! Μοχαμαντί δεξί μπακ - Πάγκο ο Πινέδα - Εκτός αποστολής ο Ρότα

Δείτε την 11άδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με αλλαγές παρέταξε ο Ματίας Αλμέιδα την 11άδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο Αργεντινός τεχνικός στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League τοποθέτησε δεξί μπακ τον Μοχαμαντί, ενώ ο Ρότα, ο οποίος υπέστη διάσειση με τον Παναθηναϊκό, τέθηκε εκτός αποστολής. Επίσης ο Πινέδα είναι στον πάγκο, παρότι το ρεπορτάζ ανέφερε, ότι θα ξεκινήσει ως δεξιός μπακ. Παράλληλα ο Σιμάνσκι επιστρέφει στο κέντρο, όπως και ο Άμραμπατ στα δεξιά.

Ο Αθανασιάδης τοποθετήθηκε στην εστία με την άμυνα να αποτελούν οι Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ρόλο κόφτη έχει ο Σιμάνσκι, με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τον  Γιόνσον στην κορυφή του ρόμβου. Στην επίθεση παρέμεινε το δίδυμο Γκαρσία-Τσούμπερ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Ελίασον, Φερνάντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags