Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Superman" ο Τζολάκης - Στη Φιλαδέλφεια "έκλεισε" η 1η μεταγραφή - "Γελάει" ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 23:02:00

"Superman" ο Τζολάκης - Στη Φιλαδέλφεια "έκλεισε" η 1η μεταγραφή - "Γελάει" ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Superman" ο Τζολάκης - Στη Φιλαδέλφεια "έκλεισε" η 1η μεταγραφή - "Γελάει" ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)

Οι δύο κορυφαίοι των Πειραιωτών και η ψυχή του πρωταθλητή. Οι Πειραιώτες στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην Ένωση, προσπάθησαν να "κλέψουν" και τη νίκη χτυπώντας στην κόντρα και τώρα ετοιμάζονται για το... χουνέρι στους Πράσινους.

Ολυμπιακός: Μπορεί η χρονιά για τους Ερυθρόλευκους να έχει ουσιαστικά αφήσει τους πρωταθλητές χωρίς «απτό» στόχο, όμως οι ίδιοι έδειξαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πόσο πολύ έχουν αδικήσει τον εαυτό τους ολόκληρη τη φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες κόντρα σε όλα όσα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, τα οποία κάνει τους ανθρώπους της ομάδας όσο και τον κόσμο της να γελάνε, έδειξαν ότι δεν μπαίνουν σε καμία… ζυγαριά για τον ποιον «προτιμούν» για πρωταθλητή και σίγουρα κάνουν αυτή τη φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά από αυτούς της ΑΕΚ, να καταλάβουν ότι μόνο εύκολο βράδυ δεν θα έχουν την Κυριακή στο Φάληρο. Οι παίκτες του Ανιγκό μπήκαν με το μαχαίρι στα… δόντια στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν άφησαν τους αντιπάλους του να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους, δηλαδή να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να σκοράρουν.

Ο Ζοζέ Ανιγκό για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε κατάλαβε τον τρόπο που έπρεπε να παίζει από την αρχή και χρησιμοποιώντας το 4-3-3 κατάφερε να βραχυκυκλώσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, που έδειξε να μην περιμένει τέτοια προσέγγιση από τους αντιπάλους της στο ντέρμπι. Την ίδια στιγμή για ακόμα ένα παιχνίδι ο Φορτούνης έκλεισε… στόματα μιας και για 98 λεπτά ήταν από τους καλύτερους στην OPAP Arena καθώς τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά ήταν παρών όποτε χρειάστηκε, ενώ ειδικά στο τέλος του αγώνα, που χρειάστηκε να κρατήσει κάποιος τη μπάλα, ήταν αλάνθαστος. Και μιας που μιλάμε για αλάνθαστο δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην εκπληκτική εμφάνιση του Τζολάκη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχοντας μπει στα… γάντια του MVP των Ερυθρόλευκων φέτος, Πασχαλάκη, από το πουθενά λόγω του τραυματισμού του Έλληνα γκολκίπερ κατάφερε και να δείξει πως άξια έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας, παρά τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Τζολάκης κατάφερε στη Νέα Φιλαδέλφεια να δείξει ηρεμία και σταθερότητα που μετέδωσε και στους αμυντικούς, ενώ φώναξε… παρών όποτε χρειάστηκε.

Παράλληλα εκτός από τον νεαρό ένας ακόμα που πήρε το… αίμα του πίσω για όσα έχουν συμβεί φέτος ήταν και ο Ντόι. Ο παίκτης που άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα και από θέση βασικού βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας πέρασε αλλαγή στη θέση του Μπα στο ημίχρονο και πραγματικά έδωσε τα πάντα θυμίζοντας τον παίκτη στην αρχή της σεζόν που έκανε τους πάντες να τρίβουν τα… μάτια τους.

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι έχουν δύο ακόμα ντέρμπι μπροστά τους για να ολοκληρώσουν την χρονιά που σίγουρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κριθεί επιτυχημένη, ακόμα και αν έρθει η τρίτη θέση και η πρόκριση στο Europa League. Ο Ολυμπιακός πρέπει στα τελευταία παιχνίδια να αποδείξει και πάλι, όπως άλλωστε έχει ειπωθεί και έχει γίνει μέχρι τώρα πως δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν αντίπαλο και πως πάντα μπαίνει για τη νίκη με στόχο τους 6 βαθμούς. Όσον αφορά τη… μάχη του τίτλου βλέπουμε τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Παναθηναϊκό να… αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλο και να χαρίζουν τον τίτλο στον αντίπαλό τους. Αυτό πρέπει να κάνει τους πάντες στο εσωτερικό των Πειραιωτών να αναρωτηθούν για τα λάθη που έγιναν φέτος, ώστε να μην τα ξαναδούμε και το σίγουρο είναι πως αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση των αντιπάλων του ήδη θα είχε γίνει και η φιέστα στο Καραϊσκάκης, μιας και οι Ερυθρόλευκοι ξέρουν τον τρόπο να σηκώνουν τίτλους όταν η… μπάλα καίει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "ανακάλυψη" του Ολυμπιακού από Πορτογαλία - "Θα κάνει μεγάλη καριέρα - Παίζει 4-3-3 με κατοχή"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags