Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο πιτσιρικάς που «έκλαψε» για τη φανέλα του Μάνταλου και η κίνηση του Σωκράτη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-05 16:47:00

Ο πιτσιρικάς που "έκλαψε" για τη φανέλα του Μάνταλου και η κίνηση του Σωκράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κιτρινόμαυρου
Ο πιτσιρικάς που "έκλαψε" για τη φανέλα του Μάνταλου και η κίνηση του Σωκράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρνει στο φως το Sportdog.

Η 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, αποτέλεσε χωρίς αμφισβήτηση την αγωνιστική με το μεγαλύτερο σασπένς στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ όμως δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε και αυτός τις ευκαιρίες του για να κερδίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά το αποτέλεσμα «κόλλησε» στο μηδέν.

Οπότε για τους Ενωσίτες οπαδούς το ματς είχε πολλές συγκινήσεις! Ακόμα περισσότερες επεφύλαξε για έναν πιτσιρικά-φίλο των «κιτρινόμαυρων» το τέλος της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, την ιστορία του οποίου αποκαλύπτει το Sportdog.

Ο λόγος για τον μικρό Μάριο, ο οποίος με το σφύριγμα της λήξης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τρέξει πάνω στον Πέτρο Μάνταλο και να του ζητήσει τη φανέλα του! Έλα όμως που ο 8χρονος Ενωσίτης τρόμαξε από την παρουσία των σεκιούριτι που τον πήραν στο κατόπι και άρχισε να κλαίει.

Αμέσως ο εμβληματικός πλέον αρχηγός της ΑΕΚ πήγε στον πιτσιρικά για να τον καθησυχάσει, ενώ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος του Ολυμπιακού, με το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν που τον ακολουθεί, ήταν κοντά, ρώτησε τον μικρό γιατί κλαίει και του μίλησε, ως πατέρας και ο ίδιος, για να τον ηρεμήσει. Ο μικρός Μάριος εξήγησε γιατί μπήκε στο γήπεδο και αμέσως ο Πετράν έβγαλε τη φανέλα και του την έδωσε. Ποιός μπορεί να πει όχι σε ένα παιδί άλλωστε, ειδικά από τη στιγμή που ζητά τη φανέλα από έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει τόσο πολύ τη σταδιοδρομία του με την ομάδα του «δικέφαλου» αετού;

Στη συνέχεια ο Μάνταλος τον αποχαιρέτησε και πήρε αγκαλιά τον Παπασταθόπουλο, ευχαριστώντας τον για την κίνηση.

Το περιστατικό καταγράφηκε και από την κάμερα των καναλιών CosmoteSport, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος, ανέβασε Story στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τον πιτσιρικά να επιδεικνύει το λάφυρο από την αναμέτρηση.

Δείτε το story του Μάνταλου:

Η στήλη έχει και άλλη μία αποκάλυψη! Ο μικρός είναι γιος του Σταύρου Ούσιου ημιεπαγγελματία τερματοφύλακα που έχει βρει μπροστά της η ΑΕΚ ως αντίπαλο, όταν έπαιζε στη Γ' Εθνική. Τότε ο Ούσιος υπερασπιζόταν την εστία του Κυανού Αστέρα Βάρης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags