Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμβόλαιο 1+1 ο Μοντέλα από τον Ολυμπιακό - Στην Ελλάδα ομάδα της Premier για παίκτη-έκπληξη της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 22:15:00

Συμβόλαιο 1+1 ο Μοντέλα από τον Ολυμπιακό - Στην Ελλάδα ομάδα της Premier για παίκτη-έκπληξη της ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Συμβόλαιο 1+1 ο Μοντέλα από τον Ολυμπιακό - Στην Ελλάδα ομάδα της Premier για παίκτη-έκπληξη της ΑΕΚ!

Τι ζητάει ο Ιταλός και ποιος άσος της Ένωσης κάνει... γκελ στο εξωτερικό, παρότι το περασμένο καλοκαίρι δεν ήρθε ως μεγάλη μεταγραφή; Οι Κιτρινόμαυροι "πέτυχαν διάνα" και δεν αποκλείεται να κάνουν προσεχώς και μία μεγάλη πώληση.

Από πότε συζητάει ο Ολυμπιακός με Βιντσέντζο Μοντέλα, πώς συνδέεται η υπόθεσή του με τον Ρεμπρόφ και ποιο είναι το πλάνο του;

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από το εξωτερικό, εκτός του Λιβάι Γκαρσία; Ήρθαν ήδη να τον δουν με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη!

ΜΟΝΤΕΛΑ: η στήλη είχε αποκαλύψει (σε αποκλειστικότητα) 21 Απριλίου πως ο Ιταλός βρισκόταν στην λίστα του Ολυμπιακού, όχι πάντως στην πρώτη 3άδα και πως θα μπορούσε να αποτελέσει τον "αντι-Γκατούζο"! Γράψαμε χαρακτηριστικά πως αν μέχρι τον Μάϊο οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν κλείσει προπονητή και υποχωρούσαν άλλες υποψηφιότητες (όπως του Ρεμπρόφ), τότε ο Ιταλός θα μπορούσε να παίξει δυνατά.

Ο κόουτς Βιτσέντζο Μοντέλα έχει όντως πρόταση από την Φενέρ (παρεμπιπτόντως έμαθα πως ο Αλι Κοτς "έκοψε" τον Πέδρο Μαρτίνς από τους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Ζεσούς), αν και μετά από μια 2ετία στην Ντεμίρσπορ θα προτιμούσε να αποχωρήσει απο την Τουρκία! Αυτό που έμαθα είναι πως προτιμάει να δουλέψει για ακόμη ένα χρόνο εκτός Ιταλίας (αν μιλάμε για πρωτάθλημα που δεν είναι τοπ) και μετά να επιστρέψει στην Serie A. Οπότε με τον Ολυμπιακό η όποια κουβέντα θα είναι λογικά στην βάση του  1+1 χρόνων...

ΜΟΥΚΟΥΝΤΙ: μια σεζόν του - και μάλιστα πρωταθληματική - στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ, από ότι φαίνεται είναι αρκετή για να ακουστεί ξανά στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο! Δεν είναι τυχαίο πως η Λιλ τον σκάναρε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ενώ Πρεμιερλιγκάτο κλαμπ είχε απεσταλμένο και τον τσέκαρε χθες στο "Βικελίδης" αφού αποτελεί μεταγραφικό στόχο του! Ο Μουκουντί έτσι κι αλλιώς είχε καλό όνομα που το... στραπατσάρισε κάνοντας μια απογοητευτική σεζόν στην Σεντ Ετιέν αλλά "ξαναβαπτίστηκε" με τον Ματίας Αλμέϊδα στην Ένωση!

Τι κυκλοφορεί στην ελληνογαλλική πιάτσα agents; Πως το ενδιαφέρον της Λιλ είναι υπαρκτό/ζεστό και η προοπτική να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του απολύτως ρεαλιστική. Άλλωστε οι Λιλουά ήδη ...είναι στην αγορά για βασικό αριστερό στόπερ ενόψει της νέας σεζόν αφού έχει χάσει μέχρι τέλος του χρόνου με τραυματισμό το βασικό της κεντρικό αμυντικό Πορτογάλο Ντιαλό (των 16.000.000)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" από Κανός - Ποιος Ολυμπιακός; - "Θα πέθαινα να παίξω στη..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags