Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση Sportdog: Στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου ο Ιωαννίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-10 15:55:00

Επιβεβαίωση Sportdog: Στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου ο Ιωαννίδης!

Επιβεβαίωση Sportdog: Στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου ο Ιωαννίδης!

Νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπογράφει ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έκανε χρονιά καριέρας φέτος με τα πράσινα!

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει την 4ετη επέκταση του συμβολαίου του!

Όπως μπορείτε να διαβάστε πατώντας εδώ, το Sportdog με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ είχε προαναγγείλει από τις 8 Μαΐου την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας Ιωαννίδη - Παναθηναϊκού, καθώς ήταν κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίζουν μαζί. Για πολλά χρόνια μάλιστα, όπως αποδεικνύει απτά και το νέο 4ετες συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ανταμείβει ένα παιδί που μέχρι πρότινος είχε ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια στην ομάδα, αλλά που με τη δουλειά του κατάφερε να κάνει φέτος το απόλυτο step up πετυχαίνοντας 7 γκολ, από τα οποία το ένα ήταν πιο κρίσιμο από το άλλο, στη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Συνολικά όμως και πέρα από το σκοράρισμα, ο Ιωαννίδης βελτιώθηκε σε κάθε κομμάτι που αφορά την παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Από το κράτημα της μπάλας, μέχρι τις μεταβιβάσεις του.

Σημειώνεται, πως ο Φώτης είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εισηγείται φυσικά και ο ίδιος την παραμονή του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags