Facebook Pixel Super League: "Πακέτο" Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 - "Πάγο" Ιβάν για Ιωαννίδη - Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 00:16:00

"Πακέτο" Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 - "Πάγο" Ιβάν για Ιωαννίδη - Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Πακέτο" Πάλμα-Μανδάς σε ομάδα Big 4 - "Πάγο" Ιβάν για Ιωαννίδη - Οι επόμενοι που υπογράφουν στην ΑΕΚ!

Το... διπλό μπαμ του καλοκαίριου, ποιους ζήτησε ο Αλμέιδα; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο, για το μέλλον των δύο "αποκαλύψεων" της Super League (εφόσον δεν φύγουν στο εξωτερικό), για τις ανανεώσεις στην Ένωση, αλλά και για την... καθυστέρηση με το συμβόλαιο του Έλληνα φορ στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: με την ανανέωση του Χατζισαφί έγινε  απλά η αρχή και θα ακολουθήσουν άλλες δυο προσεχώς, που ουσιαστικά  έχουν κλείσει. Του Άμραμπατ και του Λιβά Γκαρσία!! Ο Ιρανός όπως και ο Μαροκινός αποτέλεσαν επιθυμία του Αλμέϊδα να μείνουν στην ΑΕΚ, ο Αργεντινός κόουτς τρέφει και για τους δυο μεγάλη εκτίμηση & σεβασμό . Για τον Χατζισαφί όλοι  στα Σπάτα έχουν να λένε πως είναι ο πιο συνεπής "κιτρινόμαυρος" στην ομάδα και για τον Άμραμπατ πως είναι προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Η περίπτωση του Λιβάι είναι διαφορετική, πρόκειται για επέκταση με σημαντική αναπροσαρμογή αποδοχών, ώστε να ενταχθεί στα κορυφαία συμβόλαια του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ, όντας ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που ο Μελισσανίδης πλέον τον τιμολογεί plus 15 εκατομμύρια.  Με δεδομένο πως προηγήθηκε άλλη μια 3άδα ανανεώσεων στην ΑΕΚ (Μήτογλου/Ρότα/Σιμάνσκι), ο μοναδικός που λήγει το συμβολαιό του αλλά δεν έχει γίνει ακόμη ...κίνηση ή συζήτηση (κάτι ασφαλώς που σημαίνει πολλά), είναι με τον Τζαβέλα!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: η συμφωνία για την ανανέωση του Ιωαννίδη ήταν δεδομένη εδώ και περίπου 1,5 μήνα, οι υπογραφές με την ανακοίνωση είχαν μείνει. Για την ακρίβεια τις είχε παγώσει ο Γιοβάνοβιτς λόγω play offs, για να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα. Από την στιγμή όμως, που το πρωτάθλημα χάθηκε δεν υπήρχε λόγος καθυστέρησης. Άλλωστε τώρα πρέπει να τρέξει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν αφού οι "πράσινοι" ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους από τον Ιούλιο. Έτσι ,λοιπόν, την ανανέωση Ιωαννίδη θα ακολουθήσει αυτή του Βαγιαννίδη, που κι αυτή φέρεται να είχε συμφωνηθεί την ίδια εποχή με του Ιωαννίδη. Αυτή του Κουρμπέλη ( η πιο δύσκολη) έχει μείνει... ανοικτή για να συζητηθεί τον... Μάϊο. Έφτασε η ώρα της δηλαδή...

ΠΑΛΜΑ/ΜΑΝΔΑΣ: είναι δυο από τους πρωταγωνιστές της φετινής Super League, που απασχολούν ήδη πολλές ομάδες. Άλλωστε τόσο για τον Ονδουριανό μεσοεπιθετικό του Άρη, όσο και για τον Κορυδαλλιώτη κίπερ του ΟΦΗ στην διάρκεια της σεζόν ήρθαν για χάρη τους σκάουτς αρκετών ξένων ομάδων. Και για τους δυο μάλιστα ήδη υπάρχουν προσφορές προς τις ομάδες τους. Τι λέει η πίατσα  agents και για τους δυο; Πως αν ο Άρης δεν βρεί τα 4 με 5 εκατομμύρια από το εξωτερικό για τον Πάλμα και ο ΟΦΗ τα 2 εκατομμύρια για τον Μανδά, η Μπιγκφοράτη ομάδα που θα έχει την πρώτη τύχη για να τους αποκτήσει θα είναι η ΑΕΚ. Και τον Πάλμα και τον Μανδά, εφόσον επαναλαμβάνω δεν φύγουν για έξω. Ασφαλώς  σε αυτή την περίπτωση και θα μετρήσουν οι καλές σχέσεις του Μπούση και του Καρυπίδη με τον Μελισσανίδη!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags