Facebook Pixel ΑΕΚ: ΟΧΙ σε πρόταση ΜΑΜΟΥΘ από παικταρά! Τον κράτησε ο Αλμέιδα - Τρελάθηκε με Φιλαδέλφεια
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 09:47:00

ΟΧΙ σε πρόταση ΜΑΜΟΥΘ από παικταρά της ΑΕΚ! Τον κράτησε ο Αλμέιδα - Τρελάθηκε με Φιλαδέλφεια

του Κιτρινόμαυρου
ΟΧΙ σε πρόταση ΜΑΜΟΥΘ από παικταρά της ΑΕΚ! Τον κράτησε ο Αλμέιδα - Τρελάθηκε με Φιλαδέλφεια

Είχε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν.

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός αμυντικός, όπως σας έχει ενημερώσει από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το Sportdog.gr, υπέγραψε για 1+1 χρόνια επιπλέον με την Ένωση, παρότι είχε προτάσεις από Ιράν και Κατάρ. Σημαντικό ρόλο για την παραμονή του έπαιξε το οικογενειακό κλίμα της Ένωσης, καθώς και το ότι ο Αλμέιδα τον πιστεύει αρκετά και ήθελε την παραμονή του.

Ο 33χρονος αριστερός μπακ δεχόταν πιέσεις από δύο ομάδες της πατρίδας του, την Περσέπολις και τη Σεπάνγκ. Η πρόταση, δε, από το Κατάρ, όπως διαρρέεται ήταν… μαμούθ. Ο Χατζισαφί όμως προτίμησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η κατάσταση της ομάδας φέτος. Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα ήταν καθοριστική. Η ΑΕΚ έγινε ξανά οικογένεια. Απέκτησε ομοιογένεια, χημεία, δέσιμο μεταξύ των παικτών. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο Αργεντινός τεχνικός ήθελε διακαώς να μείνει ο Χατζισαφί στην ομάδα.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού ξεκίνησε με αριστερό μπακ τον συμπατριώτη του, Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο Μουντιάλ του Κατάρ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός για πολλούς μήνες.

Ο Χατζισαφί κάλυψε επάξια το κενό του συμπατριώτη του. Ήταν από τους καταλυτικότερους παίκτες της φετινής σεζόν. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήταν ακούραστος, ένα τρεχαντήρι που αρμένιζε την αριστερή πλευρά. Το πάθος και την εμπειρία του ήταν δύο στοιχεία που βοήθησαν πολύ το παιχνίδι της Ένωσης, στα 32 παιχνίδια που έχει μετρήσει μέχρι στιγμής φέτος, στα οποία μετρά δύο ασίστ.

 Η ατμόσφαιρα μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι εκπληκτική. Η απόδοση της ομάδας, τα αποτελέσματα που έφερε, η θετική ενέργεια. Όλα αυτά είναι παράγοντες που έκαναν τους παίκτες να νιώθουν ακόμα πιο ευτυχισμένοι στον "κιτρινόμαυρο" οργανισμό. Ο Χατζισαφί είναι ένας από αυτούς. Ποιός θα ήθελε να φύγει από μία ομάδα που βρίσκεται σε τέτοια χρονική συγκυρία; Πρωταθλήτρια ΞΑΝΑ μετά από 20 χρόνια μέσα στο σπίτι της;

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εχσάν Χατζισαφί τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags