Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φεύγει από ΠΑΟΚ και... φέρνει και εκατομμύρια ο Μπότο - Φήμες για deal με μεγάλη ομάδα - "Άλλα μεγέθη"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 12:38:00

Φεύγει από ΠΑΟΚ και... φέρνει και εκατομμύρια ο Μπότο - Φήμες για deal με μεγάλη ομάδα - "Άλλα μεγέθη"!

του Γιώργου Κτενά
Φεύγει από ΠΑΟΚ και... φέρνει και εκατομμύρια ο Μπότο - Φήμες για deal με μεγάλη ομάδα - "Άλλα μεγέθη"!

Πώς η πιθανή αποχώρησή του θα αλλάξει τα δεδομένα και στον Δικέφαλο το φετινό καλοκαίρι και θα τον... βάλει στο Champions League.
 

ΠΑΟΚ: Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου το δημοσίευμα από την Ιταλία που θέλει τη Νάπολι να έχει στη λίστα τον Ζοσέ Μπότο (μαζί με τους Πιέτρο Ακάρντι και Τσίρο Πολίτο), για τη θέση τού νέου τεχνικού διευθυντή.

Ο Κριστιάνο Τζουντόλι, νυν τεχνικός διευθυντής, έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί στη Γιουβέντους και οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου ψάχνουν για τη διάδοχη κατάσταση. Μπορει ο Ζ. Μπότο να καλύψει τις ανάγκες της θέσης, που διατηρεί πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και λόγω του περάσματος από Μπενφίκα -Σαχτάρ Ντόνετσκ, πλην του ΠΑΟΚ;

Το sportdog απευθύνθηκε στον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

"Καλό όνομα ο Μπότο - Πωλήσεις με πολλά εκατ. ευρώ - Αυτή η πρώτη του δουλειά στη Νάπολι"

"Γιατί να μην ασχοληθεί με τον Μπότο η Νάπολι; Πριν τον ΠΑΟΚ είχε κάνει καλό όνομα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην Μπενφίκα, με ανακάλυψη καλών παικτών από τη Βραζιλία που μεταπώληθηκαν πολλά εκατ. ευρώ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε: "Άλλα τα μεγέθη στα μπάτζετ βέβαια. Αν αναλάβει στη Νάπολι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των πωλήσεων. Γιατί η κατάσταση του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει τις τιμές για όλους τους παίκτες".

"Πώς να πουλήσει ακριβά στον ΠΑΟΚ; - Δεν γεμίζουν το μάτι οι επιλογές του Ντε Λαουρέντις" - Θα αγοράσει παίκτες από τον Δικέφαλο;

Στον ΠΑΟΚ δεν έδειξε ότι έχει καλή ατζέντα για να πωλήσει παίκτες.

"Για να πουλήσεις ακριβά πρέπει να έχεις και παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, να κάνεις καλές εμφανίσεις, να ανεβάσεις κασέ. Στον ΠΑΟΚ, φέτος, δεν πέρασαν ποτέ από τα προκριματικά. Φέτος, που έχει δύο καλά ταλέντα στην 11άδα του, τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη, πρέπει να δούμε".

Μια ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα στην Ιταλία δεν είναι συνηθισμένο να κοιτάζει στην Ελλάδα για τεχνικό διευθυντή.

"Ο Τζούντολι που ήταν εφτά-οχτώ χρόνια σε αυτή τη θέση, ήταν στην Κάρπι πριν, ομάδα της Serie B τότε. Ακόμα, όταν είχε πάρει τον Σάρι προπονητή η Νάπολι, προηγούμενη ομάδα του ήταν η Έμπολι. Γενικά ο Ντε Λαουρέντις αρέσκεται σε επιλογές που δεν γεμίζουν το μάτι, που στην αρχή λες πού το βρήκε αυτόν. Και έχει και τον αέρα να το κάνει, γιατί του βγήκαν όλες οι επιλογές φέτος".

Θα μπορούσαν να απασχολήσουν παίκτες τού ΠΑΟΚ τη Νάπολι, αν προχωρήσει η συνεργασία με τον Μπότο; Για παράδειγμα ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης ή ο Κοτάρσκι;

"Αν ολοκληρωθεί αυτό το deal και αναλαβει, προφανώς και θα εξεταστούν κάποια ονόματα και από τον ΠΑΟΚ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση από ελληνική ομάδα σε Πάμπλο Γκαρσία - Γιατί φεύγει από ΠΑΟΚ - Ούτε ο Σαββίδης δεν τον κρατάει! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags