Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεμπρόφ Νο1 Επιλογή - Καραμπόλες με Λουτσέσκου και Πέλκα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-13 13:12:00

Νο1 επιλογή ο Ρεμπρόφ και… Ολυμπιακός για Λουτσέσκου χωρίς τα 7 εκατ. - Ανατροπή με Πέλκα λόγω Μιρτσέα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νο1 επιλογή ο Ρεμπρόφ και… Ολυμπιακός για Λουτσέσκου χωρίς τα 7 εκατ. - Ανατροπή με Πέλκα λόγω Μιρτσέα!

Οι "καραμπόλες" του Ουκρανού με τους δύο Λουτσέσκου! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για το παρασκήνιο που υπάρχει με τον επόμενο προπονητή των Πειραιωτών και τα σενάρια για τους δύο Ρουμάνους προπονητές.

Το τρίγωνο Ολυμπιακός - Αλ Αιν - Φενέρ, οι ενδεχόμενες καραμπόλες με τους υποψήφιους προπονητές και το...κάρμα του Ουκρανού με τον Λουτσέσκου. Ο Ευάγγελος Μίχος εξηγεί!

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, κόουτς της Αλ Αιν φεύγει απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι - αυτή την στιγμή - η Νο 1 επιλογή για τον Ολυμπιακό (αν τους έλεγε "ναι" τον έκλειναν παρά τα διάφορα...κάστινγκ).

Πάμε τώρα στην πρώτη αποκάλυψη; η Αλ Αιν για "αντι - Ρεμπρόφ" έχει ... μεγάλο πόθο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ο "Στρατηγός" έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και (το σημαντικότερο) buy out 7.000.000 ευρώ!! Αν δεν ήταν αυτό άλλωστε και οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρούσαν με τον υιό Λουτσέσκου. Εδώ να θυμίζω πώς όταν ο Ραζβάν έριξε "χυλόπιτα" στον Μελισσανίδη, η Νο 1 επιλογή της ΑΕΚ (πρόταση Γιάννη Παπαδημητρίου) ήταν ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αλλά δεν... ψηνόταν και έτσι κατέληξαν στον Μιλόγεβιτς! 

Και αποκάλυψη δεύτερη: ένας Λουτσέσκου, αλλά ο Μιρτσέα ο πρεσβύτερος, είναι ο προπονητής που θέλει η Φενέρ για να αντικαταστήσει τον Ζεσούς. Έχει μιλήσει και με τον Μοντέλα αλλά ο Νο 1 στην λίστα του Αλί Κότς είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και όχι ο Ιταλός. Μπίνγκο; Όχι ακόμη... Με Λουτσέσκου στην Φενέρ θα αυξηθούν οι όποιες ελπίδες του Δημήτρη Πέλκα για νέο συμβόλαιο στην τουρκική ομάδα. Βέβαια την επιστροφή του ελεύθερου Πέλκα θέλει και ο Ραζβάν στον ΠΑΟΚ! Μπερδεμένο πάντως ακόμη είναι, δεν το κάνω εγώ...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Υπογράφει επιθετικός έκπληξη - Παίρνει τη… φανέλα του Ελ Αραμπί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags