Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Πρόταση Ρόκα σε παίκτη του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-13 19:10:00

Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Πρόταση Ρόκα σε παίκτη του ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Πρόταση Ρόκα σε παίκτη του ΠΑΟ!

Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμα, ποιος τον... προσπέρασε; Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι και παραμείνει την κατάλληλη πρόταση, όμως υπήρξε μία καθυστέρηση. Ποιος σύλλογος των Big-4 παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του και για ποιον ήρθε προσφορά από Κύπρο;
 

Γιατί καθυστέρησε η ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό και η πρόταση που περιμένει ο Σάντσες για να παραμείνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ/ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: κανονικά οι ανακοινώσεις ανανεώσεων έπρεπε να ξεκινήσουν απο τον... αρχηγό και όχι απο τον Ιωαννίδη! Όπως (χαρακτηριστικά) περίμενε η ελληνική πιάτσα agents - με βάση αυτά που γνώριζε - η 3άδα των νέων συμβολαίων θα ήταν Κουρμπέλης - Ιωαννίδης - Βαγιαννίδης (η δική του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Μαϊου)! Απο τους τρεις είναι ανανέωση του κάπτεν ενώ των άλλων δυο επέκταση συμβολαίων με αναπροσαρμογή αποδοχών. Βέβαια με τους Ιωαννίδη - "Βάγια" υπήρχε λίγο, πολύ συμφωνία πριν ακόμη πάμε στα play offs ενώ με τον Κουρμπέλη ακουγόταν πως υπήρχε διαφορά σε σχέση με αυτά που ζητάει ως φιξ ετήσιες αποδοχές και με αυτά που του προσφέρουν οι "πράσινοι" βάζοντας υψηλά μπόνους για να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Εδώ που τα λέμε με την νέα πολιτική υψηλών συμβολαίων στον Παναθηναϊκό και με βάση τα ποσά που ανανέωσαν οι Ρούμπεν Πέρεθ/Σεκεφελντ, λογικό είναι να τα βλέπει ο "Κούρμπε" και να ζητάει μια αντίστοιχη αύξηση αποδοχών. Τι θα γίνει στο τέλος, αν έχουμε "χαπι εντ" (το βλέπω ως το πιθανότερο) ή "διαζύγιο", θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κι απο τον... Ιβάν Γιοβάνοβιτς!!! Ο Κουρμπέλης πάντως και δεμένος με τον Παναθηναϊκό είναι και δεν είναι ο τύπος που "ξεβολεύεται" εύκολα (στο παρελθόν είχε αρνηθεί μια σούπερ προσφορά του ΠΑΟΚ απο τον Ιβάν Σαββίδη ενώ είχε βάλει πάγο και σε ενδιαφέρον ξένων ομάδων) έτσι ώστε να εγκαταλείψει την "Λεωφόρο". Στην ποδοσφαιρική πιάτσα πάντως ακούγεται - η στήλη κρατάει αποστάσεις, απλά το αναφέρει - πως και η ΑΕΚ έχει στραμμένες τις κεραίες της στον Κουρμπέλη...

ΠΑΟ/ΣΑΝΤΣΕΣ: στην Κύπρο κυκλοφορήσε πως είναι κοντά στην ΑΕΚ Λάρνακας, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η κυπριακή ομάδα ψάχνει δεξιούς μπακ(τελειώνουν τα συμβόλαια των Ροζάλες,Χριστοφόρου) και ο Τσάβι Ρόκα, που αρέσκεται σε ελεύθερους, του έκανε ήδη πρόταση. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ήταν αυτός που είχε φέρει τον Αργεντινό μπακ στο "τριφύλλι", Αύγουστο του 2020. Ο Φακούντο Σάντσες πέρσι έκανε μονοετές με τον Παναθηναϊκό, τίμησε και με το παραπάνω τα λεφτά του (όποτε τον χρειάστηκε ο Γιοβάνοβιτς), οπότε είναι λογικό να θέλει να περιμένει μια αντίστοιχη κίνηση απο πλευράς "πράσινων" έστω και μετά την λήξη της σεζόν. Διαφορετικά έχει ...ανοικτή την πόρτα της Κύπρου/ΑΕΚ που τον περιμένει!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρισματικός ο Γιοβάνοβιτς, τουλάχιστον 4 μεταγραφές ο ΠΑΟ - Δεν μπορεί ο Σπόραρ... προπολεμικός Πέρεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags