Facebook Pixel Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για εξτρέμ εκατομμυρίου - "Γρήγορος και τρομερός στο 1vs1 - Θυμιζει Φετφατζίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 20:47:00

ΠΑΟ και Ολυμπιακός για εξτρέμ εκατομμυρίου - "Γρήγορος και τρομερός στο 1vs1 - Θυμιζει Φετφατζίδη"!

του Γιώργου Κτενά
ΠΑΟ και Ολυμπιακός για εξτρέμ εκατομμυρίου - "Γρήγορος και τρομερός στο 1vs1 - Θυμιζει Φετφατζίδη"!

Μετά από μια γεμάτη σεζόν, με καλά νούμερα, ετοιμάζεται για μια δυνατή μεταγραφή. Οι "αιώνιοι" έχουν μπει στο κόλπο και περιμένουν το φινάλε της σεζόν για να κάνουν κίνηση.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Mε τους αιώνιους αντιπάλους τού ελληνικού ποδοσφαίρου έχει συνδεθεί το όνομα του Ιμάντ Φαράζ, καθώς ο διεθνής Γάλλος (με τις μικρές εθνικές) άσος έχει ξεχωρίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Συνολικά έχει 45 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ, κάτι που δείχνει ότι προέρχεται από μια "γεμάτη" σεζόν, που ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως winger (αλλά υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή τής επίθεσης) και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο φαίνεται να είναι κάπου κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον έμπειρο Κύπριο δημοσιογράφο Στέλιο Αναστασίου από την ιστοσελίδα www.kerkida.net, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στη Μεγαλόνησο, προκειμένου με τη βοήθειά του να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του Φαράζ.

"Από τους καλύτερους στην Κύπρο - Για αυτά τα στοιχεία ξεχωρίζει - 1+ εκατ. ευρώ"

"Είναι δεξιός winger, από τους καλύτερους winger στο κυπριακό πρωτάθλημα. Φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καλή ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια. Θα στηρίξει τον μπακ αμυντικά, δεν είναι αδιάφορος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος από την Κύπρο.

Πόσο μπορεί να τον παραχωρήσει η ΑΕΚ;

"Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα τον δώσει κάτω από 1 εκατ. ευρώ".

"Μπορεί σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό - Θυμίζει Φετφατζίδη- Για αυτή την ομάδα ακούγεται στην Κύπρο"

Μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;

"Θα μιλήσω σε σχέση με το πως είδα τις δύο ομάδες στην τρέχουσα σεζόν. Στον Παναθηναϊκό δεν πρόσεξα κάτι τόσο τοπ στα άκρα της επίθεσης μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ, άρα θα μπορούσε. Ο Ολυμπιακός είχε επίσης τα θέματά του στα" φτερά", άρα θα μπορούσε. Αλλά θεωρώ ότι τη νέα χρονιά θα έχουν υψηλότερα τον πήχη. Στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα ήταν πολύ δύσκολο. Ίσως για αρχή να του ταίριαζε περισσότερο στη Σούπερ Λιγκ ο Αρης χωρίς ωστόσο να αποκλείω ότι δεν θα μπορούσε να διακριθεί στους... αιώνιους".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Θα έλεγα ίσως με τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχουν κάποιες έχει ομοιότητες στο παιχνίδι τους".

Τέλος, πες μου σε ποια ομάδα από τις δύο θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα; Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό;

"Στον Παναθηναϊκό θα ταίριαζε περισσότερο. Για την ομάδα τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακούγεται περισσότερο εδώ στην Κύπρο. Αλλά είναι νωρίς ακόμα, δεν έχει ανοίξει καν η μεταγραφική περίοδος. Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν έχει πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήνεται" επιστροφή-έκπληξη Ουζουνίδη - Ποια ελληνική ομάδα τον... πιέζει - Η στάση του Έλληνα κόουτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags