Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: Κίνηση από το... πουθενά στον ΠΑΟ - Ανακοίνωσε Έλληνα Τεχνικό Διευθυντή, πρώην της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-20 18:21:00

"Έσκασε" τώρα: Κίνηση από το... πουθενά στον ΠΑΟ - Ανακοίνωσε Έλληνα Τεχνικό Διευθυντή, πρώην της ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Κίνηση από το... πουθενά στον ΠΑΟ - Ανακοίνωσε Έλληνα Τεχνικό Διευθυντή, πρώην της ΑΕΚ!

Οι Πράσινοι βρήκαν τον άνθρωπο που θα συνεργαστεί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το "χτίσιμο" της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή!

Οι Πράσινοι κινήθηκαν τις δύο τελευταίες σεζόν χωρίς Τεχνικό Διευθυντή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι το απόλυτο αφεντικό στο αγωνιστικό τμήμα. Ωστόσο, αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο για τον Σέρβο τεχνικό να έχει στο πλευρό έναν άνθρωπο ικανό να τον βοηθήσει, ειδικά κατά τις μεταγραφικές περιόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνιμουμ 8 μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Σπατάλησε" 23 εκατ. Αλαφούζου ο Γιοβάνοβιτς - Πέλκας με... βοήθεια Κομπότη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags