Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό - Ακριβή μεταγραφή - Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-20 19:26:00

"Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό - Ακριβή μεταγραφή - Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές"

του Γιώργου Κτενά
"Τρομερός παίκτης για τον Παναθηναϊκό - Ακριβή μεταγραφή - Παίζει εύκολα και στις δύο πλευρές"

Δύο ονόματα έκπληξη για τους Πράσινους που θα φέρουν αλλαγές και στην ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς. Ποιοι εξετάζονται και για ποιους... χτυπάει καμπανάκι;

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Άνχελο Πρεσιάδο έχει συνδεθεί με τους Πράσινους τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει από το επιτελείο του Τριφυλλιού - Μάλιστα, είναι το δεύτερο όνομα αριστερού μπακ που έχει γραφτεί μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης (που επίσης έχει συνδεθεί) αποκτήθηκε από τη Νόριτς πριν από 2 χρόνια με 8,5 εκατ. ευρώ και πολύ δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα με ένα ποσό που θα μπορούσε να δώσει ο Παναθηναϊκός για αριστερό μπακ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαπραλή, που γνωρίζει τόσο το βελγικό ποδόσφαιρο (στο οποίο συμμετέχει ο Πρεσιάδο με την Γκενκ) όσο και το πολωνικό (στο οποίο παίζει ο Μλαντένοβιτς με τη Λέγκια Βαρσοβίας), για να δούμε τι ισχύει.

Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα μάς είπε για τους δύο παίκτες που φαίνεται ότι απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

"Καλός για Παναθηναϊκό ο Πρεσιάδο - Επιθετικογενής μπακ - Αυτά είναι τα αρνητικά του"

Καλός είναι για τον Παναθηναϊκό ο Πρεσιάδο, γρήγορος, μπορεί να παίξει όλη την πλευρά - Παίζει και τις δύο πλευρές, συνήθως τον βάζει αριστερά", ανέφερε ο καλός συνάδελφος στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μπακ είναι η κανονική του θέση. Αλλά και η Γκενκ είναι επιθετικογενής ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι πολλές φορές μπροστά".

Πόσα χρήματα θεωρείς ότι μπορεί να χρειαστούν για την απόκτησή του, δεδομένου ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ;

"Δεν θα θέλει και λίγα, είναι διεθνής, οπότε δύσκολα θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Τα μειονεκτήματά του είναι ότι χάνει την συγκέντρωσή του κατά διαστήματα και μπορεί να πάρει κάρτες με σκληρά μαρκαρίσματα. Αλλά γενικά δεν είναι εύκολη περίπτωση".

"Καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ - Τρομερός για Παναθηναϊκό - Στον πάγκο ο Χουανκάρ"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Σαν τον Ρεάμπτσιουκ είναι αλλά με καλύτερη τεχνική. Καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά αυτό είναι το στιλ του".

Για τον Μλαντένοβιτς;

"Μου αρέσει, είναι τρομερός για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτός παίζει όλη την πλευρά και κυρίως παίζει 3-5-2. Στην εθνική Σερβίας έπαιζε και ως χαφ. Δε νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα από εκείνα που χρειάζονται για τον Πρεσιάδο".

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει τον Χουανκάρ στην ομάδα - Αν έρθει ένας από τους δύο, μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο;

"Ο Μλαντένοβιτς μπορεί να τον αφήσει στον πάγκο τον Χουανκάρ. Όπως και ο Πρεσιάδο. Είναι καλύτεροι και σίγουρα πιο γρήγοροι και οι δύο. Ειδικά ο Μλαντένοβιτς είναι και ολοκληρωμένος παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίνιμουμ 8 μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Σπατάλησε" 23 εκατ. Αλαφούζου ο Γιοβάνοβιτς - Πέλκας με... βοήθεια Κομπότη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags