Facebook Pixel "Αρπάζει" κορυφαίο όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Σκάει" μέχρι και 2 εκατ. - Ξεκίνησαν οι επαφές με τον πρόεδρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 17:30:00

"Αρπάζει" κορυφαίο όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Σκάει" μέχρι και 2 εκατ. - Ξεκίνησαν οι επαφές με τον πρόεδρο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Αρπάζει" κορυφαίο όνομα από Ελλάδα η ΑΕΚ - "Σκάει" μέχρι και 2 εκατ. - Ξεκίνησαν οι επαφές με τον πρόεδρο!

Τον έχει ξεχωρίσει ο Αλμέιδα, ετοιμάζει κίνηση ο Μελισσανίδης. Στην Ένωση... σκανάρουν την ελληνική αγορά και είναι έτοιμοι για σημαντικές επενδύσεις, σε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να την βοηθήσουν και στην Ευρώπη. Ποιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πλέον στη λίστα των Κιτρινόμαυρων και... γιατί;

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία, καθώς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Άρη, είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ματίας Αλμέιδα.

Γιατί είναι σαφές ότι ο 26χρονος άσος δεν περνάει αδιάφορος από τους ανθρώπους της Ένωσης, όπως φυσικά και οι Χουάν Ιτούρμπε (που το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώθηκε και έκανε καλό δεύτερο γύρο και πλέι οφ) και Πίτερ Ετέμπο (-επίσης μένει χωρίς συμβόλαιο τώρα). Άρα δεν είναι μόνο ένας ο παίκτης από το ρόστερ των Θεσσαλονικέων που ενδιαφέρει. Κι αυτό αξίζει να το κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας.

Για να επιστρέψουμε στον Ματέο, η αξία τού στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ αλλά είναι σαφές ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν σκοπεύει να τον... χαρίσει: Κάθε άλλο, μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε δώσει 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και,. μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι οι Σέρβοι είχαν κρατήσει πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης - Ύψους 50%.

 

Το γεγονός, βέβαια, ότι μέχρι σήμερα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει μόνο η Ταγέρες, από την Αργεντινή, αλλά και ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πλέον διαφημισμένο, προφανώς κρατάει κάπως χαμηλά την τιμή του. Αλλά αυτό το "χαμηλά" σςεν συζητάμε ότι είναι κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ...

"Έχουν αλλάξει τα κόζια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό πια ο Άρης, δεν είναι ίδιο το επίπεδο της επικοινωνίας που υπήρχε", ανέφερε αρχικά στο sportdog σημαντική πηγή από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι καλύτερη η επαφή που υπάρχει ανάμεσα στην Ένωση και τον Άρη αυτό το διάστημα, άρα γιατί να μην προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή;".

Κι εδώ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και η αποκάλυψη που έκανε ο Ευάγγελος Μίχος μέσω του sportdog, καθώς οι Κίτρινοι έχουν βάλει στο μάτι τον Φαν Φέερτ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αμπού Καμαρά θα αποχωρήσει ενώ και ο Γκρέι το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει - Κατά συνέπεια χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Μπορεί μέσω της έλευσης του Φαν Φέερτ στη Θεσσαλονίκη, να πάει στην ΑΕΚ ο Ματέο Γκαρσία; Το σενάριο δεν είναι κακό, ειδικά από τη στιγμή που ο Ορμπελίν Πινέδα δεν είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην Ένωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" για Πινέδα ο Μελισσανίδης - "Σφήνα" από άλλη ελληνική ομάδα - Ανακοινώνει και δεύτερο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags