Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τέσσερις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία - Μουντιαλικό όνομα για μπακ - Αξία στα 4 εκατ. ευρώ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-22 09:54:00

Τέσσερις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία - Μουντιαλικό όνομα για μπακ - Αξία στα 4 εκατ. ευρώ! (Vid)

Sportdog Team
Τέσσερις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία - Μουντιαλικό όνομα για μπακ - Αξία στα 4 εκατ. ευρώ! (Vid)

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στην θέση του τεχνικού διευθυντή οι Πράσινοι θέλουν να "τρέξουν" τα μεταγραφικά θέματα όσο πιο άμεσα γίνεται.

3-4 βασικές μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για επιπλέον στοχευμένες κινήσεις, προσανατολίζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ανάμεσα στις θέσεις τις οποίες ψάχνει ενίσχυση το Τριφύλλι είναι και αυτή του δεξιού μπακ, με την περίπτωση του Άνχελο Πρεσιάδο να ακούγεται εντόνως το τελευταίο διάστημα, αλλά να μην είναι η μόνη που απασχολεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Πάντως, ο Κολομβιανός αποτελεί περίπτωση μουντιαλικού μπακ, αφού συμμετείχε στην διοργάνωση του Κατάρ με το Εκουαδόρ, μετρώντας 26 συμμετοχές φέτος συνολικά με την Γκενκ (με 1 γκολ).

Το συμβόλαιό του με την Γκενκ λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο η βελγική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσής του για δύο χρόνια, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις από Νικολογιάννη - Για αυτό πήρε τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags