Facebook Pixel Σύσκεψης κορυφής Καρυπίδη-Παλίκουτσα-Τερζή - Στο προσκήνιο οι μεταγραφές στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 14:59:00

Σύσκεψης κορυφής Καρυπίδη-Παλίκουτσα-Τερζή - Στο προσκήνιο οι μεταγραφές στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Στη συνάντηση, που εκτός απρόοπτου θα γίνει στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Παλίκουτσα θα ενημερώσει τον προπονητή του Άρη, με συμμετοχή στο meeting πιθανόν και του Θόδωρου Καρυπίδη, για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό.

Τον φάκελο που περιλαμβάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν θ’ ανοίξουν ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα και ο Τόλης Τερζής στη συνάντηση που θα έχουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Η επιστροφή του Κροάτη αθλητικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη έπειτα από το πολυήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό, για μεταγραφικούς λόγους, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα παρθούν οι πρώτες αποφάσεις για τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ και είναι πιθανό να έρθουν και οι πρώτες οριστικές συμφωνίες.

Στη συνάντηση, που εκτός απρόοπτου θα γίνει στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Παλίκουτσα θα ενημερώσει τον προπονητή του Αρη, με συμμετοχή στο meeting πιθανόν και του Θόδωρου Καρυπίδη, για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό με την πλευρά ποδοσφαιριστών που τον απασχολούν και είναι στη μεταγραφική λίστα του ενόψει της σχηματοποίησης του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Κροάτης έχει θέση την 12η Ιουνίου, έναρξη της προετοιμασίας, σε περίοπτη θέση στην ατζέντα του καθώς μέχρι τότε στοχεύει να έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα ο σχεδιασμός της ομάδας, τόσο για τις αποδεσμεύσεις όσο και για τις αφίξεις ποδοσφαιριστών που θέλει να δρομολογήσει. Στόχος του είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει κλείσει τουλάχιστον 2-3 συμφωνίες και μέχρι το κλείσιμο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας να έχουν καλυφθεί οι περισσότερες από τις ανάγκες του ρόστερ.

Στο μεταξύ, στη σημερινή συνάντηση αναμένεται να τεθεί και το ζήτημα της προετοιμασίας, ούτως ώστε να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες το πλήρες πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Ήδη ένας μπούσουλας υπάρχει και έχουν κλειδώσει τα φιλικά στο Ισραήλ στα τέλη του Ιουνίου.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags