Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θεός για Ολυμπιακό ο Μαρθελίνο - Γιατί να φέρει τον Μπορδαλάς; - Γι’ αυτό έφυγε από Μπάρτσα ο Μαρτίνο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 14:41:00

"Θεός για Ολυμπιακό ο Μαρθελίνο - Γιατί να φέρει τον Μπορδαλάς; - Γι’ αυτό έφυγε από Μπάρτσα ο Μαρτίνο"

του Γιώργου Κτενά
"Θεός για Ολυμπιακό ο Μαρθελίνο - Γιατί να φέρει τον Μπορδαλάς; - Γι’ αυτό έφυγε από Μπάρτσα ο Μαρτίνο"

Ο Κορδόν αποφασίζει για τον επόμενο προπονητή στο Λιμάνι! Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον κόουτς που θα κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο και όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, θα πρέπει να μιλάνε και την ίδια γλώσσα.

Ολυμπιακός: Η έλευση του Αντόνιο Κορδόν στο Λιμάνι αναμένεται να φέρει εξελίξεις τόσο στα μεταγραφικά θέματα (παίκτες που θα έρθουν αλλά, κυρίως, που θα φύγουν) όσο και στο ζήτημα του νέου προπονητή.

Με το ρεπορτάζ να έχει αναδείξει ήδη κάποια ονόματα από την Ισπανία (ή που σχετίζονται με την Ισπανία), καθώς είναι δεδομένο ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα δώσει τέτοιον προσανατολισμό στον σύλλογο, όπως σας μετέφερε άλλωστε στο σχετικό ρεπορτάζ από χθες και ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr.

Ποια είναι αυτά τα ονόματα; Ο Μπορδαλάς με τον Μαρτίνο, που γράφονται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού, αλλά και ο Μαρθελίνο που υπάρχει παλιά ιστορία μαζί του. Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριακή, που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες και για τους τρεις.

"Δεν ταιριάζει στο προφίλ τού Ολυμπιακού ο Μπορδαλάς - Για αυτό έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο - Θεός ο Μαρθελίνο"

"Δε νομίζω ότι θα ερθει στον Ολυμπιακό ο Μπορδαλάς. Είχε κάνει όνομα στην Χετάφε, πήγε στη Βαλένθια, αλλά δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο και τώρα πήγε στη Χετάφε, γιατί τον παρακάλεσε ο πρόεδρος να πάει μήπως και σώσει την ομάδα", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για το πώς παίζουν οι ομάδες του: "Είναι φουλ αμυντικογενής, σκληρό παιχνίδι, πρεσάρισμα ψηλά, σφιχτή τακτική, δεν ταιριαζει με το προφίλ του Ολυμπιακού".

Ο Μαρτίνο;

"Είναι πολλά χρόνια πίσω όταν είχε βρεθεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είχε πιάσει στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Για αυτό και είχε φύγει από την Μπάρτσα".

Ποιος ταιριάζει περισσότερο;

"Σίγουρα δε νομίζω ότι ο Μπορδαλάς ταιριάζει. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί Ισπανοί προπονητές, γιατί να φέρει αυτόν;"

Ο Μαρθελίνο;

"Ο Μαρθελίνο είναι Θεός, τον αποθεώνω. Αν έχει καλές σχέσεις με Κορδόν θα μπορούσε να έρθει. Αλλά περίμενε την Εθνική Ισπανίας, τελικά πήραν άλλον, για αυτό και έμεινε χωρίς ομάδα. Τον θυμάμαι πολλά χρόνια πίσω, παιδί της Χιχόν είναι, στη Βιγιαρεάλ τα είχε πάει πολύ καλά, γενικά από όπου κι αν πέρασε έκανε έργο. Και ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν ξέρω αν έρχεται. Άνετα πάντως βρίσκει συμβόλαιο σε μεσαία ομάδα της Πριμέρα".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Στεριανού: "Μου την έπεσε ο Σεμέδο, δεν έχει αφήσει κοπέλα - Φλερτ από παίκτες ΠΑΟ, ΑΕΚ - Θα έβαζα χειροπέδες με τον..." (pics-vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags