Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα ο Κορδόν - "Καλύτερος του Κανός - Παίζει και ως 10αρι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 16:47:00

Φέρνει εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα ο Κορδόν - "Καλύτερος του Κανός - Παίζει και ως 10αρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα ο Κορδόν - "Καλύτερος του Κανός - Παίζει και ως 10αρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από τον προπονητή, τρέχει ήδη και για τις μεταγραφές. Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Πειραιωτών έχει... σηκώσει μανικιά και ήδη "χτίζει" την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Ποιο είναι το νέο όνομα στη λίστα του και γιατί τον παρομοιάζουν με τον... Τόνι Κάλβο;

Ολυμπιακός: Ένα όνομα από το πρόσφατο παρελθόν επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά την έλευση του Αντόνιο Κορδόν είναι σαφές ότι οι Ερυθρόλευκοι θα στρέψουν το βλέμμα τους στην ισπανική αγορά.

Με τον Άλεξ Κογιάδο, που και πέρσι είχε απασχολήσει, να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά από τους Μπλαουγκράνα δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσει στην ομάδα.

Μπορεί να έρθει στο Λιμάνι; Προφανώς από τη στιγμή που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει αγωνιστεί, με τη μορφή δανεισμού, σε Γρανάδα και Έλτσε, ενώ στον Ολυμπιακό θα βρει συνθήκες πρωταθλητισμού και συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ, ενδεικτικό τής αξίας του, με το sportdog να επικοινωνεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριακή που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να μας ενημερώσει καλύτερα.

"Για αυτό δεν έδειξε πολλά φέτος στην Έλτσε - 17 ματς και 2 γκολ σε έξι μήνες - θα προσφέρει περισσότερα από τον Κανός"

"Είχε τραυματισμό φέτος και δεν έχει παίξει πολύ. Αγωνίζεται και ως εξτρέμ αλλά και ως μεσοεπιθετικός, 10άρι, έχει καλή ντρίπλα και σουτ. Αλλά δεν έχει προλάβει να δείξει και πολλά πράγματα. Πέρσι στη Γρανάδα έδειξε πραγματάκια, σε 17 ματς έβαλε 2 γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν που ήταν εκεί. Αλλά φέτος, στην Έλτσε, είχε περίεργη σεζόν με τον τραυματισμό του και τις 3 αλλαγές προπονητών που έγιναν στην ομάδα", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Και στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν κακός όταν ήταν εκεί. Δεν είναι μάγος αλλά από τον Κανός θα δώσει παραπάνω. Αλλά δεν είναι οργανωτής που θα κάνει παιχνίδι για την ομάδα του. Ένας κλασικός Ισπανός εξτρέμ".

"Θυμίζει τον Τόνι Κάλβο - Με Μασούρα, Φορτούνη και Μπακαμπού στην 11άδα - Παίζει και 8άρι"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Ένας εξτρέμ τύπου Τόνι Κάλβο είναι".

Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει στην 11άδα τού Ολυμπιακού;

"Με Μασούρα στην άλλη πλευρά, τον Φορτούνη ανάμεσά τους, και τον Κογιάδο στην άλλη άκρη - Συν τον Μπακαμπού μπροστά τους. Σε κάποια ματς πέρσι, στη Γρανάδα, είχε παίξει και 8άδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε η "εκκαθάριση" στον Ολυμπιακό - Τέλος κορυφαίο όνομα με μεγάλο συμβόλαιο - Φιλικό διαζύγιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags