Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός στην Τούμπα: Οπαδοί πήγαν με κροτίδες και καπνογόνα - Τα είπαν σε έντονο ύφος με Σαββίδη-Γκαγκάτση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 08:07:00

Χαμός στην Τούμπα: Οπαδοί πήγαν με κροτίδες και καπνογόνα - Τα είπαν σε έντονο ύφος με Σαββίδη - "6-7 μεταγραφές"!

Sportdog Team
Χαμός στην Τούμπα: Οπαδοί πήγαν με κροτίδες και καπνογόνα - Τα είπαν σε έντονο ύφος με Σαββίδη - "6-7 μεταγραφές"!

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ. Έξω από την Τούμπα βρέθηκαν μερικοί από αυτούς για να συναντήσουν την αποστολή. Τι είπαν με Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση.

Πανικός επικράτησε για λίγη ώρα έξω από την Τούμπα, μετά το τέλος του τελικού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καθώς οπαδοί των "ασπρόμαυρων" κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της ομάδας με καπνογόνα και κροτίδες, προκαλώντας ζημιές και ζητώντας να μιλήσουν με ανθρώπους της αποστολής.

Όπως κι έγινε, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να φτάνει τα ξημερώματα στην Τούμπα, με τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση να τα ακούν σε έντονο ύφος από τους οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εικόνα των παικτών στον τελικό με την Ένωση.

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, η φετινή σεζόν ήταν και για εκείνους εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο σημείωσαν πώς έχουν παρθεί αποφάσεις και θα πραγματοποιηθούν αλλαγές και κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση για να επανέλθουν οι "ασπρόμαυροι" στον δρόμο των επιτυχιών.

«Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά», ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού Σαββίδη και όταν η κουβέντα πέρασε στην επόμενη χρονιά, τόνισε: «Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα».

Η συζήτηση δεν ξέφυγε και έγινε σε κόσμια πλαίσια, με τον κόσμο να ακούει τι είχαν να πουν οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά τόσο "στριμωγμένος" ο Λουτσέσκου - Απόφαση εκατομμυρίων από Σαββίδη - Απέτυχε ο ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags