Facebook Pixel «Κάτι σάπιο υπάρχει στον ΠΑΟΚ - Του χρόνου θα είναι χειρότερα»
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 23:23:00

"Κάτι σάπιο υπάρχει στον ΠΑΟΚ - Του χρόνου θα είναι χειρότερα"

Sportdog Team
"Κάτι σάπιο υπάρχει στον ΠΑΟΚ - Του χρόνου θα είναι χειρότερα"

Πρώην συνεργάτης του Μπάγεβιτς μίλησε αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου!

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπουριτζίκας, με των επί σειρά ετών συνεργάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του ΠΑΟΚ στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και τον ρόλο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πορεία του Δικεφάλου.

Αρχικά για το αποτέλεσμα του τελικού: «Το περιμέναμε όλοι, φάνηκε καθαρά πως ο ΠΑΟΚ δεν πήγε να παίξει ούτε το κύπελλο, δεν μπορούσε να το πάρει. Ποια ανανέωση έκανε ο ΠΑΟΚ; Δεν βάζεις τον Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια , βάζεις τον Τζίμα από την αρχή. Με τις κινήσεις του ο Λουτσέσκου έδειξε ότι δεν ήθελε το Κύπελλο, έπαιξε λίγο καλά επειδή η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, αλλά του χρόνου η χρονιά θα είναι πιο δύσκολη

Ενώ πρόσθεσε: «Αν θες να κάνεις ανανέωση, βάζεις πέντε ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία και όχι 27,28 ετών και του χρόνου θα είχες ομαδάρα. Όταν λες ότι κάνεις ανανέωση με 27.5 μέσο όρο ηλικίας δεν γίνεται. Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως υπάρχει κάτι... σάπιο και δεν αφήνουν την ομάδα να λειτουργήσει».

Για τον Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να πιστέψω στις δηλώσεις που ακούω από τον Λουτσέσκου ότι δεν πήγαινε για το πρωτάθλημα όπως και για το κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags