Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσίευμα... φωτιά από Ρουμανία - Βλέπουν εκτός ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου - Ατάκες από Μιρτσέα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-25 23:35:00

Δημοσίευμα... φωτιά από Ρουμανία - Βλέπουν εκτός ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου - Ατάκες από Μιρτσέα

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά από Ρουμανία - Βλέπουν εκτός ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου - Ατάκες από Μιρτσέα

"Φωτιές" ανάβει ρεπορτάζ από τη Ρουμανία που αναφέρει πως ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά κάτι που έχουν συμβουλέψει και από το περιβάλλον του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Με το ένα... πόδι εκτός ΠΑΟΚ βλέπουν οι συμπατριώτες του τον Ρουμάνο τεχνικό μιας και στην εκπομπή του «prosport», ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε εκτίμησε ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι, μιας και για δεύτερο χρόνο δεν κατέκτησε τίποτα με τον ΠΑΟΚ.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι' αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα σημείωσε πως άτομα του στενού κύκλου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ανάμεσα σε αυτούς και ο πατέρας του Μιρτσέα, τον είχαν συμβουλεύσει το 2021 να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ενώ σαν επόμενο προορισμό στην καριέρα του βλέπουν και πάλι τη Σαουδική Αραβία, με το όνομά του να έχει γραφτεί για την Αλ Αχλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Ευρώπη" για τεράστιο deal Μαρινάκη - Συνεργασία με Μπερλουσκόνι - Βρήκε... νέα Νότιγχαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags