Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Ξεκάθαρος για τα σενάρια ο Μελισσανίδης: "Δεν φεύγω από την ΑΕΚ - Ανοησίες, δεν ξέρουν τις τους γίνεται"! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 08:06:00

Ξεκάθαρος για τα σενάρια ο Μελισσανίδης: "Δεν φεύγω από την ΑΕΚ - Ανοησίες, δεν ξέρουν τις τους γίνεται"! (pic)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος για τα σενάρια ο Μελισσανίδης: "Δεν φεύγω από την ΑΕΚ - Ανοησίες, δεν ξέρουν τις τους γίνεται"! (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στα σενάρια αποχώρησης, που ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «"Live Sport" ο Δημήτρης Μελισσανίδης διέψευσε τα σενάρια ότι πουλάει την ΑΕΚ και αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι με την ομάδα στρωμένη και την "OPAP Arena" να της δίνει τρομερή δύναμη, ο Μελισσανίδης έψαχνε αγοραστή για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, όμως όπως είπε, δεν έχει καμία διάθεση να να φύγει "από τη μεγάλη του αγάπη"

Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωσή του στον Βασίλη Βέργη και την εφημερίδα "Live Sport»" καθώς πλέον απολαμβάνει την ομάδα που έχει φτιάξει και τις επιτυχίες των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, περιμένοντας πλέον να δει την Ένωση να κάνει και πορεία στην Ευρώπη, μετά την επιτυχημένη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο σύγχρονη ομάδα των τελευταίων ετών η ΑΕΚ - Λάθος Αλμέιδα με Πινέδα - "Χάλασε το μυαλό" του Λουτσέσκου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags