Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κομβικές εξελίξεις στον άξονα για τον Ολυμπιακό - Πιθανή... σπουδαία επιστροφή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 10:44:00

Κομβικές εξελίξεις στον άξονα για τον Ολυμπιακό - Πιθανή... σπουδαία επιστροφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η υπόθεση του Γιαν Εμβιλά αποτελεί μία από τις δύο εκκρεμότητες από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού!

Στον Ολυμπιακό οι ανανεώσεις που... καίνε περισσότερο είναι αυτές των Σεντρίκ Μπακαμπού και του Γιαν Εμβιλά! Ο εκπρόσωπος του Μπακαμπού έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις, ωστόσο είναι θετικός στο να μείνει στον Πειραιά!

Όσον αφορά στον Εμβιλά, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει για δύο χρόνια. Ο έμπειρος Γάλλος κεντρικός χαφ έχει πάρει τον χρόνο του για να απαντήσει και την ίδια στιγμή ο μάνατζέρ του φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Πάντως, με δεδομένη την αποχώρηση του Σαμασέκου, εάν δεν μείνει και ο Εμβιλά, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να αποκτήσει δύο εν δυνάμει βασικούς κεντρικούς χαφ στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ή έστω έναν, αν επιστρέψει ο Μαντί Καμαρά από τη Ρόμα για να παραμείνει!

 

Παίκτες από το παρελθόν

Τις τελευταίες ώρες γίνονται αναφορές στους Γκιλιέρμε και Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Αλ Σαντ και την Κρίσταλ Πάλας!

Ο Γκιλιέρμε, 32 ετών, αγωνίστηκε δύο σεζόν στους ερυθρόλευκους με επιτυχία (79 συμμετοχές, 11 γκολ, τέσσερις ασίστ) και πουλήθηκε στην Αλ Σαντ αντί 6.000.000 ευρώ, στο τέλος Αυγούστου του 2020. Εκεί, ο Βραζιλιάνος χαφ έπαιξε για τρεις σεζόν (91 αγώνες, έξι τέρματα, έξι ασίστ) και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάνοντας ατομικές προπονήσεις αυτό το διάστημα στην πατρίδα του. Ο Γκιλιέρμε φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Ο Μιλιβόγεβιτς, 32 ετών, έπαιξε 2,5 περιόδους στον Ολυμπιακό (94 παιχνίδια, 15 γκολ, επτά ασίστ) και παραχωρήθηκε στην Κρίσταλ Πάλας έναντι 15.000.000 ευρώ, τον Ιανουάριο του 2017. Ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε 6,5 σεζόν στην αγγλική ομάδα, στην οποία έγινε αρχηγός (198 συμμετοχές, 29 τέρματα, έξι ασίστ) και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, που θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Ευρώπη" για τεράστιο deal Μαρινάκη - Συνεργασία με Μπερλουσκόνι - Βρήκε... νέα Νότιγχαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags