Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξέλιξη-βόμβα στον ΠΑΟΚ: Βγαίνει μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης; - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 15:05:00

Εξέλιξη-βόμβα στον ΠΑΟΚ: Βγαίνει μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης; - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Sportdog Team
Εξέλιξη-βόμβα στον ΠΑΟΚ: Βγαίνει μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης; - Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

"Ψήνονται" ανακατατάξεις στον Δικέφαλο του Βορρά. Τι φημολογείται για Γιώργο και Νίκο Σαββίδη;

Η απουσία του Ιβάν Σαββίδη επί 3,5 χρόνια από την Τούμπα, είναι κάτι που ενοχλεί τους ΠΑΟΚτσήδες φιλάθλους, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους υπαλλήλους του και από όσα του λένει (δεν τα λένε όλα, όσα συμβαίνουν), βγάζει συμπεράσματα και αποφασίζει…

Η διοικητική αυτή απουσία, δεν καλύπτεται με το Skype, γι αυτό και απο χθες το μεσημέρι υπάρχουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσανατολίζεται στο να ανάψει το “πράσινο φως” για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης.

Έτσι κι αλλιώς, αυτή είναι η φυσική συνέχεια, ο γιος του μεγαλομετόχου να είναι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας και τώρα πλέον, ο δρόμος έχει ανοίξει.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα της ομάδας, είναι καταρτισμένος και έχει μπει για τα καλά στην ελληνική νοοτροπία και στο DNA του ΠΑΟΚ, άρα είναι η καλύτερη λύση για να υπάρξει διοικητική παρουσία και μάλιστα προερχόμενη απο την οικογένεια Σαββίδη!

Δίπλα του, μπορεί να αναλάβει ρόλο και ο αδερφός του, Νικόλας, για να φτιάξουν το νέο δίδυμο παραγόντων του ΠΑΟΚ, για τα επόμενα 10 χρόνια, σε καινούργιο γήπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έμειναν στις... φωνές σε Γιώργο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Σπασμένα παράθυρα και "Ξύπνα και εμφανίσου"! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: sfina.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags