Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: "Χοντρό" πρόβλημα με γνωστό ποδοσφαιριστή εθισμένο στο τζόγο - Πόνταρε κατά της ομάδας του 13 φορές (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 22:43:00

"Χοντρό" πρόβλημα με γνωστό ποδοσφαιριστή εθισμένο στο τζόγο - Πόνταρε κατά της ομάδας του 13 φορές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Χοντρό" πρόβλημα με γνωστό ποδοσφαιριστή εθισμένο στο τζόγο - Πόνταρε κατά της ομάδας του 13 φορές (ΦΩΤΟ)

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αποφασισμένος να καταπολεμήσει τον εθισμό του μέσω θεραπειών, εκμεταλλευόμενος το διάστημα που θα αναγκαστεί να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ιβάν Τόνεϊ: Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις την τελευταία διετία εντός γηπέδου στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, όμως ο ίδιος καλείται να πληρώσει τα... πάθη του μιας και έχει εθισμό με τον τζόγο. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στοιχημάτισε 16 φορές υπέρ της ομάδας του για να πάρει τη νίκη σε 15 διαφορετικά ματς ενώ έβαλε στοίχημα 13 φορές για να χάσει η ομάδα του σε 7 διαφορετικά παιχνίδια, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Την ίδια στιγμή πάντως η FA αποφάσισε να μειώσει από 11 σε 8 μήνες την ποινή του  αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλειά του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αποφασισμένος να καταπολεμήσει τον εθισμό του μέσω θεραπειών, εκμεταλλευόμενος το διάστημα που θα αναγκαστεί να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν θα έχει δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει στις 16 Ιανουαρίου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags