Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 14:33:00

Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Sportdog Team
Ακατανόητη κίνηση Πογέτ - "Έκοψε" Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του - Εκπλήξεις στην άμυνα!

Εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει νέες αντιδράσεις, καθώς ο άσος των Πειραιωτών έμεινε εκτός πλάνων, παρά την εξαιρετική του σεζόν. Οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν
 

Εθνική Ελλάδας: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας που πρόκειται να ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Μαΐου ενόψει των αναμετρήσεων για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία, στις 16 Ιουνίου, OPAP Arena και με την Γαλλία εκτός έδρας τρεις ημέρες μετά. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς τους 15 παίκτες που έχει καλέσει και αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους Γιαννούλη Μπάλντοκ που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην Αγγλία.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Πέμπτη (25/5) ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι στις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού, ενώ στις κλήσεις είναι τα ονόματα των Ρέτσου και Τζαβέλλα, με τους παίκτες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να πρόκειται να ενσωματωθούν την 1η Ιουνίου, μιας και έχουν πάρει επιπλέον άδεια λόγω του τελικού Κυπέλλου.

Οι κλήσεις των παικτών που παίζουν στη Super League για την Εθνική Ελλάδας: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα τίναξε στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού - Ακυρώθηκε η συμφωνία των ομάδων, πάει ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags