Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα "τίναξε στον αέρα" κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού - Ακυρώθηκε η συμφωνία των ομάδων, πάει ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 10:00:00

Ο Αλμέιδα τίναξε στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού - Ακυρώθηκε η συμφωνία των ομάδων, πάει ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Ο Αλμέιδα τίναξε στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού - Ακυρώθηκε η συμφωνία των ομάδων, πάει ΑΕΚ!

Η προκαταβολή που επιστράφηκε και η νέα πολιτική στην Ένωση. Πώς ο ποδοσφαιριστής που είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αποφάσισε τελικά να πάει στα Σπάτα, μετά από συνομιλία που είχε με τον Αργεντινό προπονητή. Αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr

Ξεκινάμε κατευθείαν με το... ψητό : ο Σταύρος Πήλιος  θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της νταμπλούχου ΑΕΚ, μάλιστα  με την σφραγίδα (και όχι μόνο) του Ματίας Αλμέϊδα!!

Ασφαλώς σήμερα  και δεν... ανακαλύπτουμε την Αμερική αφού έχει γραφτεί ήδη πως οι κιτρινόμαυροι έκαναν την ανατροπή με τον 22,5χρόνο αριστερό μπακ του ΠΑΣ (από τις αποκαλύψεις της Super Leaue που τελείωσε), ο οποίος αρχικά ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό. Από τον Πειραιά βέβαια έχει διαρρεύσει πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πίσω  λόγω δεύτερων σκέψεων. Κι αυτό αφού στην θέση του Σταύρου Πήλιου υπάρχουν οι συνομήλικοί του Λάϊτνερ / Ραμόν/ Κίτσος αλλά και ο Ρέαμπτσουκ. Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν  πως θα έβρισκε καν θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν...

Υπάρχει όμως κι άλλη ... μαρτυρία και κόντρα ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το οποίο ο αριστερός μπακ ήταν εκείνος που χάλασε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ΠΑΣ είχε συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους (κάποιοι υποστηρίζουν πως μέχρι και προκαταβολή είχε δοθεί που επιστράφηκε)!!

Το σημαντικότερο βέβαια έχει να κάνει με το πρόσωπο που φέρεται να κινητοποιήθηκε/επιστρατεύτηκε προκειμένου να αλλάξει γνώμη  στον Πήλιο κάτι που αποδείχθηκε ... κίνηση ματ! Ο λόγος για  τον Ματίας Αλμέϊδα!! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός κόουτς φρόντισε να μιλήσει ο ίδιος με τον Πήλιο , να του πει πως αποτελεί επιλογή του αλλά και να του εξηγήσει τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει στην ΑΕΚ της νέας σεζόν! Ουσιαστικά τον διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει στα Σπάτα και θα τον υπολογίζει στο ροτέισον της θέσης του αριστερού μπακ, εκεί που θα συνεχίσουν και οι δυο Ιρανοί, Χατζισαφί/ Μοχαμαντί!

Ο Αλμέϊδα , λοιπόν,  έστω και σε δεύτερο χρόνο ήταν που έπεισε τον Πήλιο να προτιμήσει την ΑΕΚ και κάπως έτσι ο 22,5χρονος ποδοσφαιριστής στην συνέχεια  ουσιαστικά ακύρωσε την αρχική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΣ!! Λογικό μου φαίνεται, τιμητικά και πρακτικά, όταν μιλάμε ια τον κόουτς που είναι το πιο χοτ όνομα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και σου εξασφαλίζει πως θα σε προσέξει, θα σε δουλέψει και θα σού δώσει ευκαιρίες στην νέα Πρωταθλήτρια (με τον Ολυμπιακό υπήρχε  πιθανότατα να κατέληγε και δανεικός ).

ΥΓ. Η μεταγραφή Πήλιου δείχνει και μια αλλαγή από πλευράς Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν και των επιπλέον αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη για την ΑΕΚ. Δηλαδή πως θα υπάρχουν και τρεις παίκτες ( αντί για δυο) σε κάποιες μονές θέσεις. Μάνι μανι στου αριστερού μπακ με Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Πήλιο και αλλού όμως.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η Ευρώπη" για τεράστιο deal Μαρινάκη - Συνεργασία με Μπερλουσκόνι - Βρήκε... νέα Νότιγχαμ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags