Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ΑΕΚ - "Άρπαξε" και Μεταξά ο Μελισσανίδης - Γκαρσία για αντι-Αραούχο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 12:05:00

Συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ΑΕΚ - "Άρπαξε" και Μεταξά ο Μελισσανίδης - Γκαρσία για αντι-Αραούχο!

Οι Μιχείες
Συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά έρχεται ΑΕΚ - "Άρπαξε" και Μεταξά ο Μελισσανίδης - Γκαρσία για αντι-Αραούχο!

Οι δύο Έλληνες που συμφώνησαν και οι μεταγραφές από Άρη. Ο Ευάγγελος Μίχος επιβεβαιώνει πως ο Πήλιος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα, αλλά τα κιτρινόμαυρα παρότι είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, αποκαλύπτει την επόμενη μεταγραφή από την Ελλάδα για την Ένωση και δίνει όλο το παρασκήνιο με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για παίκτες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο "Ευαγγελιστής" έμαθε και μεταφέρει το τελευταίο μεταγραφικό νέο που κυκλοφόρησε στην ελληνική πιάτσα agents και θέλει την ΑΕΚ να προχωράει σε διπλή ... Σουπερλιγκάτη ενίσχυση, με δυο ταλαντούχους Έλληνες από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος! Επίσης να επιβεβαιώνει την υπόθεση Ματέο Γκαρσία και να παρουσιάζει γιατί έχει το προβάδισμα έναντι των ...Πάλμα και Ιτούρμπε για την Ένωση!!

ΑΕΚ/ΠΗΛΙΟΣ -ΜΕΤΑΞΑΣ: μπορεί στην Ένωση να κάνουν προγραμματισμό για σεζόν... Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό όμως, δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν (όπως τουλάχιστον φαίνεται) με κάποιές καλές περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους  την σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Κι αν για την περίπτωση Σταύρου Πήλιου έχει ήδη κυκλοφορήσει/διαρρεύσει πως άλλαξε τελικά προορισμό κι αντί να καταλήξει στον Ολυμπιακό (υπήρχε σχεδόν συμφωνία που χάλασε) θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αυτή του Δημήτρη Μεταξά αποτελεί πρωτογενής είδηση. Δηλαδή πως τον παίρνει (κι αυτόν) από τον Βόλο η ΑΕΚ!! Μιλάμε για τον διεθνή με την Ελπίδων 19χρoνο Αλιβεριώτη μέσο (box to box), που αν και πρωτοεμφανιζόμενος στην Super Leaue αποτέλεσε αποκάλυψη (συνολικά 24 ματς με 1 γκολ)... Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ σταθερά... στηρίζει  την τελευταία 2ετια τον Αχιλλέα Μπέο με τις αγορές της από την ομάδα του Βόλου (Μήτογλου, Φερνάντες, Φαν Φέερτ) ενώ έχει πάρει από αυτόν μέχρι και τον σκάουτ που είχε.

Και προφανώς ο Σταμούλης Πέτρου (ο εν λόγω σκάουτ) έχει παίξει ρόλο στην υπόθεση. Μετά αφού ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε/επέλεξε για τον Βόλο, καλοκαίρι του 2021, μέσα από τράιαλ, όντας παίκτης (ο Μεταξάς) του Ταμυναϊκού!! Ο αριστερός μπακ Πήλιος (στους κορυφαίους του πρωταθλήματος) και ο μέσος Μεταξάς (υπήρξε ενδιαφέρον από βελγική ομάδα ενώ απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό ), λοιπόν, σύμφωνα με την ελληνική μανατζερική πιάτσα έχουν κλείσει/θα κλείσουν στην Πρωταθλήτρια ως καλοκαιρινές αγορές/μεταγραφές. Αν παραμείνουν και στο ρόστερ της θα αποφασίσει ο Ματίας Αλμέϊδα... 

ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ: δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Άρη που γράφτηκε το τελευταίο διάστημα πως ενδιαφέρει την ΑΕΚ! Με την στήλη πάντως να επιβεβαιώνει πως το θέμα είναι υπαρκτό, δηλαδή πως ο πολυθεσίτης Αργεντίνος επιθετικός όντως παίζει για τους κιτρινόμαυρους. Όχι επειδή είναι συμπατριώτης του Αλμέιδα, αλλά γιατί έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο στυλ που παίζει η Πρωταθλήτρια.

Ο 26χρονος Ματέο Γκαρσία (πρώην συμπαίκτης κα φίλος του Αραούχο από την Λας Πάλμας), με το 1.800.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία και τα 3.500.000 πληρωμένα transfer fee (από Ερυθρό Αστέρα κι Άρη) είναι κι ένας εκρηκτικός μπροστινός που με την ίδια άνεσή μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα αλλά και πίσω/δίπλα από τον φουνταριστό. Κατά κάποιο να γίνει κι αντι-Αραούχο (ειδικά όσο θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού), στο νέο ρόλο του Τσίνο στην ΑΕΚ του Αλμέιδα (το κρατάμε κι αυτό)! 

Μπορεί να έρθει ως μια συμπληρωματική προσθήκη ενώ με την αγορά του θα ενισχυθεί και ο... Καρυπίδης! Κάτι που δεν θα συμβεί, αν προτιμηθεί ο Ιτούρμπε (έχει προταθεί κι αυτός στον Αλμέιδα) για παράδειγμα αφού ο τελευταίος είναι ελεύθερος. Και κάτι ακόμη σχετικό με τον Ματέο Γκαρσία: στα ζητούμενα του Αλμέιδα είναι πολύ πιο συμβατός από τον Λουίς Πάλμα και ένας άλλος... Κικάνοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παίκτες από Ελλάδα στου Ρέντη με εισήγηση Καρεμπέ-Ανιγκό: "Καλός ντριμπλέρ, δυνατός, με αναπνοές"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags