Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο παίκτες από Ελλάδα στου Ρέντη με εισήγηση Καρεμπέ-Ανιγκό: "Καλός ντριμπλέρ, δυνατός, με αναπνοές"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 22:04:00

Δύο παίκτες από Ελλάδα στου Ρέντη με εισήγηση Καρεμπέ-Ανιγκό: "Καλός ντριμπλέρ, δυνατός, με αναπνοές"

του Γιώργου Κτενά
Δύο παίκτες από Ελλάδα στου Ρέντη με εισήγηση Καρεμπέ-Ανιγκό: "Καλός ντριμπλέρ, δυνατός, με αναπνοές"

Ξεχώρισαν στη φετινη Σούπερ Λιγκ και φοράνε τα ερυθρόλευκα. Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Λιμάνι για να κάνουν, έστω προετοιμασία, μετά τη θετική τους παρουσία στη σεζόν. Ποιο το πλάνο της διοίκησης και γιατί τους ξεχώρισαν...

Ολυμπιακός: Μπορεί στο Λιμάνι να ψάχνουν εναγωνίως για τον επόμενο προπονητή και τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, ώστε να μπει σε μια σειρά το πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, παρόλα αυτά ένα μεγάλο κλαμπ έχει συνέχεια και, φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους Πειραιώτες.

Γιατί στην ομάδα υπάρχει, φυσικά, ο Κριστιάν Καρεμπέ, όπως και ο Ζοσέ Ανιγκό - Άσχετα αν αυτό το διάστημα βρέθηκε σε άλλον ρόλο. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη κάποιες εισηγήσεις που, προφανώς, θα ενσωματωθούν στον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα αυτιά τού sportdog έφτασε η πληροφορία ότι υπάρχει εισήγηση για δύο παίκτες από το πολυπληθές ρόστερ που είχαν δοθεί με τη μορφή δανεισμού και, φυσικά, ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Άρα θα επιστρέψουν για να αξιολογηθούν ξανά στην περίοδο της προετοιμασίας και, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσουν στο ρόστερ τής επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Ιωνικού, και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σε 29 ματς πιστώθηκε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ, και σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικός.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Χρήστο Δάρα, επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, που γνωρίζει πολύ καλά αγωνιστικά και εργομετρικά τον ποδοσφαιριστή.

"Εντύπωση ο Φαντιγκά - Για αυτό δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς - ΠΟλύ καλός ντριπλέρ και με πολλές αναπνοές"

"Aναμφίβολα η παρουσία του στον Ιωνικό έχει δώσει μια αναπνοή, διότι είναι ένας παίκτης χωρίς προβλήματα, που μπορεί ο προπονητής να τον χρησιμποιιήσει σε διάφορες θέσεις και η μέχρι τώρα αποδόσή του είναι σε επίπεδα τα οποία πραγματικά μας δημιουργούν εντύπωση", ανέφερε αρχικά ο Χ. Δάρας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παρότι σωματοδομικά τον βλέπεις τελείως στεγνό και λεπτοκαμωμένος, αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι παίκτης ευέλικτος, που δύσκολα αυτή τη στιγμή μαρκάρεται όσον αφορτά τα χτυπήματα κάτω - Είναι αέρινος παίκτης και για αυτό δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς".

Στον Ιωνικό ο Σπανός τού έχει αλλάξει τη θέση.

"Η θέση που παίζει είναι 6άρι και 8άρι αλλά και στις πλευρές, διατί είναι πολύ καλός ντριπλέρ και από εκεί και πέρα είναι γρήγορος και με πολλές αναπνοές".


"Σε ομάδα πρώτης γραμμής - Χαρμόσυνος και ευχάριστος - Δεν μπορούμε να συννενοηθούμε μαζί του"

Μπορεί να επιστρέψει στο Λιμάνι και να βρει χώρο στον Ολυμπιακό;

"Αυτό θα το κρίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι και στις θέσεις που αγωνίζονται τι έχουν ήδη στο ρόστερ, είναι τι θέλει ο προπονητής, είναι πολλά. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι αναμφίβολα μπορεί να παίνει σε οποιαδήποτε ομάδα πρώτης γραμμής".

Τι άλλο να συμπληρώσουμε για τον Φαντιγκά μια και γνωρίζετ6ε την καθημερινότητά του;

"Είναι ένας τύπος που δεν δημιουργεί προβλήματα, χαρμόσυνος, ευχάριστος, το μόνο κακό είναι μιλάει μόνο γαλλικά και δεν μπορούμε να συννεοηθούμε μαζί του".

Επιστρέφει και ο Αγκιμπού!

Πολύ καλό δεύτερο γύρο, με τη τη φανέλα του Ατρόμητου, έκανε και ο Αγκιμπού Καμαρά, με 18 εμφανίσεις και 3 γκολ. Ο 21χρονος άσος είδε τον Μίτσελ να τον "κόβει" από το ρόστερ μετά τη χειμερινή μίνι προετοιμασία, αλλά η επιλογή να πάει στο Περιστέρι ήταν εξαιρετική.

βρήκε αμέσως χώρο, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι και η περίπτωσή του έχει αξιολογηθεί σωστά για να επιστρέψει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο τον Γενάρη του 2022 είχε φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ (οι Πειραιώτες συζητούσαν για να τον παραχωρήσουν μίνιμουμ με τα διπλάσια) και αυτό που θέλουν τώρα είναι να... ξεπεταχτεί ξανά στην 11άδα του συλλόγου.

Μπορεί να το κάνει; Την πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία, πάντως, τα είχε καταφέρει εξαιρετικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει διπλή πρόταση στον Ολυμπιακό - 11 εκατομμύρια για δύο παίκτες - "Μίλησε ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags