Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει διπλή πρόταση στον Ολυμπιακό - 11 εκατομμύρια για δύο παίκτες - "Μίλησε ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 19:09:00

Σκάει διπλή πρόταση στον Ολυμπιακό - 11 εκατομμύρια για δύο παίκτες - "Μίλησε ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή"

του Γιώργου Κτενά
Σκάει διπλή πρόταση στον Ολυμπιακό - 11 εκατομμύρια για δύο παίκτες - "Μίλησε ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή"

Χρήματα που αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών για τους οποίους υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ποιες ομάδες τους έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους και οι πρώτες επαφές.

Ολυμπιακός: Μεταγραφικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, άμεσα, στο Λιμάνι δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα έρθουν αλλά και θα αποχωρήσουν από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από την Ιταλία που θέλει τη Μόντσα, του Φρανσουά Μοντέστο, να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά που φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι απίθανο να επιδιώξει να τον κρατήσει αλλά, όπως αναφέρει στο sportdog ο Γιάννης Γιαννούλας, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, η Μόντσα μπορεί να δώσει μέχρι 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Καμαρά.

"Παίζει για την Μόντσα ο Μαντί λόγω  του Μοντέστο. Έμεινε εύκολα στην κατηγορία και παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν δίνει 15 εκατ. ευρώ, για να τον αγοράσει πιστεύω ότι μπορεί να δώσει μέχρι 5 εκατ. ευρώ. Γιατί και ο παίκτης δεν προέρχεται από καλή σεζόν με τη Ρόμα, γιατί παίζει ελάχιστα. Αλλά σίγουρα ο Καμαρά θα έχει μιλήσει με Μοντεστό", ανέφερε ο καλός συνάδελφος στο sportdog.

 

"6 εκατ. για Μπιέλ η Μπεσίκτας - Δίνει καλό συμβόλαιο - Τι θέλει για την καριέρα του ο παίκτης - "

Ενδιαφέρον για παραχώρηση παίκτη τού Ολυμπιακού φαίνεται ότι υπάρχει και από την Τουρκία, καθώς η Μπεσίκτας έχει στη λίστα της τον Μπιέλ.

"Ψάχνετε για τέτοιον παίκτη, όπως και για τον Χάμες, γενικά ψάχνει παίκτη για τη θέση του Μπιέλ η Μπεσίκτας. Υπάρχουν κάποιες λύσεις εκεί, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα μείνουν. Οι τουρκικές ομάδες έχουν χρήματα, μπορούν να δώσουν 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσουν. Δίνει και καλά συμβόλαια", ανέφερε αρχικά για τον Μπιέλ και την Μπεσίκτας ο Βαγγέλης Κύρκος, που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα.

"Η λογική λέει ότι θα τερματίσει τρίτη η Μπεσίκτας, αλλά έχει πάρει τα πάνω της. Με την ίδια λογική θα πάει στα προκριματικά τού Κόνφερενς Λιγκ το προσεχές καλοκαίρι, οπότε είναι και τι θέλει ο παίκτης στην καριέρα του. Δύσκολα θα προλαβει να είναι πρώτη, να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο",

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Ματαράτσο για... Ολυμπιακό - Τα χρήματα "ξεφεύγουν" από Ελλάδα - Τον θέλουν στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags