Facebook Pixel Πορτογάλοι για Ντάντας: "Πιο πιθανό σενάριο να φύγει από την Μπενφίκα" - Καραδοκεί ο ΠΑΟΚ! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-26 19:55:00

Πορτογάλοι για Ντάντας: "Πιο πιθανό σενάριο να φύγει από την Μπενφίκα" - Καραδοκεί ο ΠΑΟΚ! (vid)

Sportdog Team
Πορτογάλοι για Ντάντας: "Πιο πιθανό σενάριο να φύγει από την Μπενφίκα" - Καραδοκεί ο ΠΑΟΚ! (vid)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, ο ΠΑΟΚ θέλε να κρατήσει τον Τιάγκο Ντάντας στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μπενφίκα.

Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μπότο, θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα του πριν τα τελικά του Euro U21 του καλοκαιριού, στα οποία ο Ντάνας θα συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με τη ρήτρα που έχει μπει από τους Αετούς, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλει στην Μπενφίκα 4 εκατ. ευρώ για το 50% ή 7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των δικαιωμάτων του Ντάντας.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι η αποχώρηση του Ντάντας από την Μπενφίκα το καλοκαίρι, είναι το πιο πιθανό σενάριο. Όπως υποστηρίζουν συγκεκριμένα οι Ίβηρες: "Ο Πορτογάλος μέσος έκανε μια υπέροχη σεζόν στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ. Εκεί έπαιξε 39 παιχνίδια και είχε συμμετοχή σε επτά γκολ (πέντε τέρματα, δύο ασίστ). Εξετάζοντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τιάγκο Ντάντας, μπορούμε να δούμε ότι θα ταίριαζε στον τρόπο παιχνιδιού του Ρότζερ Σμιντ, αλλά με το καλό πρόσωπο που έδειξε στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα ασκήσει την οψιόν που ορίζει το συμβόλαιο του. Φαίνεται πως οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις. Επομένως, η αποχώρηση του είναι το πιο πιθανό σενάριο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags