Facebook Pixel Premier League: Οι νέες φανέλες της Άρσεναλ και ο "μυστικός κώδικας" WWDWW…
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 00:30:00

Οι νέες φανέλες της Άρσεναλ και ο "μυστικός κώδικας" WWDWW…

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι

 Φέτος μπορεί να έφτασε έως τη βρύση, και να αγκάλιασε το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, από τον Οκτώβριο, έως και τα μέσα Μαΐου, του χρόνου όμως ελπίζει να πιεί, επιτέλους νερό σταματώντας ένα πιθανό, 4ο συνεχόμενο της Μάντσεστερ Σίτι.

 Για τη νέα, ποδοσφαιρική περίοδος η φανέλα των πιτσιρικάδων του Αρτέτα θα είναι μοναδική, «επετειακή», στο Λονδίνο εύχονται όλοι και τυχερή. Εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες 19 και ολόιδια μ’ εκείνη που τα τρομερά παιδιά του Αρσέν Βενγκέρ, οι Ανρί, Βιεϊρά, Μπέργκαμπ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λιούνγκμπεργκ, Ρέγιες ή Πιρές φορούσαν την περίοδο 2003-2004 όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα ύστερα από ένα απίθανο σερί 49 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα.

 Εκείνη η ομάδα, που συμπεριλήφθηκε στα αλμανάκ του αγγλικού ποδοσφαίρου ως «The Invincibles», οι αήττητοι είχε ξεκινήσει το αήττητό της στις 7 Μαΐου του 2003, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της προηγούμενη σεζόν, παρέμεινε αήττητη και στα 38 της επόμενης, με 26 νίκες και 12 ισοπαλίες, αλλά και σε εννέα της μεθεπόμενης μέχρι τις 16 Οκτωβρίου του 2004.

 Προς τιμήν τους, στις ραφές της φανέλας τυπώθηκε ένα κατεβατό από 26 W, δηλαδή Wins και 12 D, Draws, με την ελπίδα ότι είκοσι χρόνια μετά την εποποιία του Βενγκέρ και ο Αρτέτα θα καταφέρει, επιτέλους να φέρει τον τίτλο στο «Emirates».      

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags