Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντόνιο Κορδόν: Η πρώτη δύσκολη αποστολή Κορδόν - "Τελειώνει" παίκτη με χρυσό συμβόλαιο στο Λιμάνι - Εντολή Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 10:00:00

Η πρώτη δύσκολη αποστολή Κορδόν - "Τελειώνει" παίκτη με χρυσό συμβόλαιο στο Λιμάνι - Εντολή Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

Με απόφαση της διοίκησης φεύγει πριν έρθει ο προπονητής. Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Πειραιωτών προχωράει τις συζητήσεις για τον επόμενο προπονητή, δέχεται προτάσεις για παίκτες από διάφορους μάνατζερ και συνεργάτες του, όμως παράλληλα ξεκινάει και την... εκκαθάριση του ρόστερ.
 

Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί από χαρακτηριστική αστάθεια τον τελευταίο χρόνο, γεγονός που τον αναγκάζει να ξεκινά τη μεταγραφική περίοδο με πρώτο μέλημά του την εκκαθάριση του ρόστερ.

Η αρχή έγινε με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος συναντήθηκε με τους διοικούντες και ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Αφρικανός εξτρέμ δεν θα είναι ο μόνος που αποχωρεί, αφού στη "μαύρη" λίστα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Την τελική απόφαση, βέβαια, θα την πάρει ο νέος προπονητής σε συνδυασμό με τον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν.

Ωστόσο, για κάποιους, όπως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο... ζόρικα και δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό να πάρουν δεύτερη ευκαιρία. Η περίπτωση του επιθετικού από τη Μαυριτανία προβληματίζει τους Πειραιώτες όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε πειθαρχικό επίπεδο.



Η επένδυση που έγινε για τον διεθνή άσο και την αγορά του από τον Άρη ήταν μεγάλη, μιάς και ο Πέδρο Μαρτίνς πίστεψε σε αυτόν και στις δυνατότητές του. Εντούτοις ο Καμαρά δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες και κατέληξε να γυρίσει εκ νέου στον Άρη ως δανεικός.

Η δεύτερη θητεία του στη Θεσσαλονίκη τον βοήθησε να βρει τον καλό του εαυτό στο χορτάρι, αλλά να... βγάλει επίσης τον χειρότερο του εαυτό σε θέμα συμπεριφοράς! Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι των Πλέι οφ ο Καμαρά απασχόλησε την επικαιρότητα για τους λάθος λόγους, καθώς ενεπλάκη σε ουκ ολίγους καυγάδες. Αυτό μάλιστα συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας όπου ανήκει.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Αντόνιο Κορδόν στον σύλλογο ώστε οι Ερυθρόλευκοι ώστε οι Ερυθρόλευκοι να απαλλαγούν από το διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν υπολογίζουν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προσβολή" Πογέτ σε Φορτούνη, τον έχει 5η λύση - Μέχρι και… απόσυρση από Εθνική - Σκάνδαλο με Μανδά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags