Facebook Pixel Φιορεντίνα - Ρόμα: Η Φιορεντίνα άφησε οριστικά εκτός Ch. League τη Ρόμα - Ελπίδα μέσω Europa League για Μουρίνιο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 21:31:00

Η Φιορεντίνα άφησε οριστικά εκτός Ch. League τη Ρόμα - Ελπίδα μέσω Europa League για Μουρίνιο! (Vid)

Sportdog Team
Η Φιορεντίνα άφησε οριστικά εκτός Ch. League τη Ρόμα - Ελπίδα μέσω Europa League για Μουρίνιο! (Vid)

Οι "βιόλα" επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Ρόμα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και άφησαν οριστικά εκτός τετράδας που οδηγεί στο Champions League, την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Βέβαια, οι Ρωμαίοι έχουν ακόμα μία ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αν κατακτήσουν το Europa League απέναντι στην Σεβίλλη.

Σε ματς που ξεχάστηκε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, η Φιορεντίνα έκανε την ανατροπή απέναντι στη Ρόμα και πήρε τη νίκη γοήτρου με 2-1 στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A. 

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» μόνο και μόνο για να... βγάλουν την υποχρέωση και με πολλές αλλαγές λόγω του ότι, αρχικά οι «Ρωμαίοι» (31/05) και στη συνέχεια οι «βιόλα» (3/06) έχουν μπροστά τους τους τελικούς των Europa και Conference League με Σεβίλη και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκε πολύ γρήγορα με τον Ελ Σαράουϊ, αλλά στο 85΄ ο Γιόβιτς έφερε το ματς στα ίσια και στο 88΄ ο Ικονέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags