Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η... φυγή Κουρμπέλη, Κώτσιρα καθιστά αναγκαία την μεταγραφή ενός... Πέλκα ή Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 16:55:00

Η... φυγή Κουρμπέλη, Κώτσιρα καθιστά αναγκαία την μεταγραφή ενός... Πέλκα ή Γιαννούλη

Sportdog Team
Η... φυγή Κουρμπέλη, Κώτσιρα καθιστά αναγκαία την μεταγραφή ενός... Πέλκα ή Γιαννούλη

Το ενδεχόμενο κενό του Κουρμπέλη μπορεί να προκαλέσει... τεράστια ζημιά!

Παναθηναϊκός: Σύντομα θα ξέρουμε τι θα γίνει με το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές στον αρχηγό της ομάδας την Παρασκευή και πλέον το τριφύλλι περιμένει την απάντηση του Έλληνα διεθνή.

Την ίδια στιγμή ο Κουρμπέλης φαίνεται να έχει πρόταση από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Τραμπζονσπόρ για τριετές συμβόλαιο. Ο αρχηγός του τριφυλλιού μένει να αποφασίσει πλέον αναφορικά με το μέλλον του.

Ενδεχόμενη φυγή δημιουργεί... προβλήματα

Ο Παναθηναϊκός τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε πρωταθλητισμό ουσιασιτκά με 3 Έλληνες βασικούς παίκτες, τους Ιωαννίδη, Κώτσιρα και Κουρμπέλη! Αυτή τη στιγμή μόνο ο Ιωαννίδης θεωρείται σίγουρος για παραμονή, μιας και ο Κουρμπέλης όπως είπαμε και παραπάνω το σκέφτεται έντονα για Τουρκία, ενώ αρκετές προτάσεις έχουν σκάσει και για τον Κώτσιρα, η τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο.

Είναι κομβικό για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να έχει πολύπειρους Έλληνες διεθνείς άσους, οπότε ενδεχόμενη τους αποχώρηση θα αφήσει ένα μεγάλο κενό! Για αυτό τον λόγο οι πράσινοι θα πρέπει να κινηθούν για τουλάχιστον έναν Έλληνα από το πάνω ράφι, με τις πιο προσιτές περιπτώσεις αυτή τη στιγμή να είναι οι Γιαννούλης και Πέλκας που κυκλοφορούν ελεύθεροι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Ζέκα - "Kλασικός τρεκουαρτίστα και... αντι-Μπερνάρ - "Καλά χτυπήματα και ντρίπλα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags