Facebook Pixel Γλίτωσε... βαρύ αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 18:26:00

Γλίτωσε... βαρύ αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Γλίτωσε... βαρύ αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός!

Η Σαχτάρ κλείδωσε με τη νίκη με 3-0 επί της Ντνίπρο το πρωτάθλημα στην Ουκρανία και έτσι τέθηκε οριστικά εκτός των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Το πρωτάθλημα Ουκρανίας εξασφάλισε σήμερα η Σαχτάρ με την επιβλητική νίκη επί της Ντνίπρο εντός έδρας. Αυτό πρακτικά σημαίνει λοιπόν ότι δεν θα είναι εκ των υποψήφιων αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια για την δεύτερη θέση στην Ουκρανία παλεύουν η Ντνίπρο με την Ζόρια. Οι δύο τους ισοβαθμούν στην  δεύτερη θέση, με την πρώτη να υπερτερεί  στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε περίπτωση που την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει της αδιάφορης Κρίβμπας εντός έδρας θα βγει δεύτερη. Την ίδια στιγμή η Ζόρια παίζει με την εξίσου αδιάφορη Μινάι. 

Παράλληλα, τα πράγματα στο Βέλγιο δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και αυτή τη στιγμή είναι τρεις οι ομάδες που είναι πιθανό να τερματίσουν στην δεύτερη θέση. Η Αντβέρπ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεν Ζιλουάζ, κάτι που σημαίνει διατήρησε την θέση της στην κορυφή καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή με 46 βαθμούς, αλλά η πρώτη υπερτερεί στην βαθμολογία. Επιπρόσθετα, αν η Γκενκ που παίζει στις 19:30 κερδίσει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ, τότε θα φτάσει τους 45 βαθμούς και θα διεκδικεί και αυτή το πρωτάθλημα ενώ μπορεί να βγει και αυτή δεύτερη.

Την τελευταία αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος η Σεν Ζιλουάζ υποδέχεται την Μπριζ που είναι αδιάφορη ενώ η Γκενκ την Αντβέρπ. 

Άρα αυτό δείχνει ότι αυτή τη στιγμή υποψήφιος αντίπαλος του Παναθηναϊκού από το Βέλγιο μπορεί να είναι μία εκ των Σεν Ζιλουάζ,Αντβέρπ και Γκενκ ενώ από την Ουκρανία μία εκ των Ντνίπρο ή Ζόρια. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags