Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά από Λουτσέσκου - Μένει ή φεύγει από ΠΑΟΚ; - Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 18:47:00

Δήλωση-φωτιά από Λουτσέσκου - Μένει ή φεύγει από ΠΑΟΚ; - Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το μέλλον του

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά από Λουτσέσκου - Μένει ή φεύγει από ΠΑΟΚ; - Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το μέλλον του

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα της πατρίδας του και μίλησε ανοιχτά για το πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Την παραμονή του στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας!

Δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν τον Ρουμάνο τεχνικό στο αεροδρόμιο, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να τονίζει μεταξύ άλλων ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη αλλά και ότι τον πόνεσε πολύ ο χαμένος τελικός Κυπέλλου από την ΑΕΚ.

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει 7 και έχω χάσει 4 ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το κάναμε, δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη, χάσαμε 7-8 μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο στο τέλος, επιβραβεύει αυτούς που έχουν το θάρρος, εμείς δεν το είχαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγαίνει μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης - "Αποψίλωση" στον ΠΑΟΚ - Τρεις έτοιμες μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags