Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 19:44:00

Οριστικό: Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League

Sportdog Team
Οριστικό: Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League

Οι Πράσινοι φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως για να το πετύχουν, καλούνται να αποκλείσουν δυνατούς αντιπάλους.

Παναθηναϊκός: Έγιναν γνωστοί οι τέσσερις αντίπαλοι που θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, πάντα σε περίπτωση που οι πράσινοι βέβαια περάσουν το πρώτο εμπόδιο στον 2ο προκριματικό.

H κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουκρανίας από την Σαχτάρ Ντόνετσκ σημαίνει ότι ο δευτεραθλητής θα είναι είτε η Ζόρια είτε η Ντνίπρο, ενώ στο Βέλγιο ο δευτεραθλητής θα είναι μία εκ των Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ή Γκενκ.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός περάσει το πρώτο εμπόδιο, τότε στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα αντιμετωπίσει σίγουρα μία εκ των Ρέιντζερς,, Μπράγκα, Αϊντχόφεν, Μαρσέιγ που θα είναι οι τέσσερις ομάδες από το γκρουπ των ισχυρών.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός περάσει και το δεύτερο εμπόδιο τότε θα περάσει στα πλέι-οφ και θα θέλει άλλη μία πρόκριση για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Ζέκα - "Kλασικός τρεκουαρτίστα και... αντι-Μπερνάρ - "Καλά χτυπήματα και ντρίπλα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags