Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ-αποκάλυψη για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Ποιους περιλαμβάνει το plan b του Κορδόν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 09:07:00

Ρεπορτάζ-αποκάλυψη για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Ποιους περιλαμβάνει το plan b του Κορδόν!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-αποκάλυψη για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Ποιους περιλαμβάνει το plan b του Κορδόν!

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να φέρει μαζί του τον νέο προπονητή των Ερυθρόλευκων.

Ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει το "σαφάρι" για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή για τον Ολυμπιακό, περιμένοντας τους τέσσερις συμπατριώτες του, που έχει ξεχωρίσει και συγκεκριμένα τους Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Κίκε Σετιέν και Ιραόλα.

Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν θα τους περιμένει για πάντα, έχοντας καταστρώσει και plan b, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Εναλλακτικές λύσεις μπορεί να αποτελέσουν ο Ερνάν Κρέσπο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ή ο Τάτα Μαρτίνο που διατηρούνται στο προσκήνιο από τους Αργεντινούς που παρακολουθούν με τη σειρά τους τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπροσθέτως, συνεχίζουν να ακούγονται τα ονόματα των Μορένο, Κίκε Φλόρες, Γκράθια, Τίτε, Γκατούζο, ενώ "παίζει" και η έκπληξη με Ζόρντι Κρόιφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο μεγάλο deal Μαρινάκη για Ολυμπιακό - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο - "Δώρο" στον κόσμο της ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags