Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρθελίνο και Ιραόλα στον Ολυμπιακό - Τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 11:40:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρθελίνο και Ιραόλα στον Ολυμπιακό - Τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία!

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ για Μαρθελίνο και Ιραόλα στον Ολυμπιακό - Τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία!

Ανέβηκε ο πήχης στον Ολυμπιακό για τον νέο τεχνικό. Τι συμβαίνει με Κούντε και Μπόχουμ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα του προπονητή και τις επαφές του Αντόνιο Κορδόν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι εβδομάδα που αναμένουμε εξελίξεις, μειώνονται τα ονόματα στη λίστα και προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους. Ισπανία και Λατινική Αμερική είναι σε πρώτο πλάνο για τους προπονητές. Είναι 95% από Ισπανία και το υπόλοιπο από Αργεντινή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει ανέβει ο πήχης από τα ονόματα που είναι στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, με τον Μαρθελίνο να έχει επανέλθει δυναμικά για τον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία με τον Κορδόν. Ο Ιραόλα είναι μία εξαιρετική περίπτωση και οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία έλεγαν πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του», πρόσθεσε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν για την παραμονή του Πιέρ Κούντε στην Μπόχουμ, από τη στιγμή που η γερμανική ομάδα συνεχίζει στην Bundesliga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" στον Ολυμπιακό με τον παιχταρά - Έβγαλε μάτια σε όλη τη σεζόν - "Ψάχνεται" η Φράιμπουργκ - 15 εκατ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags