Facebook Pixel Άρης: "Ματιές" σε στράικερ τοπ κλάσης από Καρυπίδη - Σπουδαίο όνομα στη λίστα - Τρομερές χρονιές στην Αγγλία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 11:56:00

"Ματιές" σε στράικερ τοπ κλάσης από Καρυπίδη - Σπουδαίο όνομα στη λίστα - Τρομερές χρονιές στην Αγγλία!

Sportdog Team
"Ματιές" σε στράικερ τοπ κλάσης από Καρυπίδη - Σπουδαίο όνομα στη λίστα - Τρομερές χρονιές στην Αγγλία!

Ένα όνομα, που είχε ακουστεί και στο παρελθόν, ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ξανά στην μεταγραφική λίστα του Άρη φέρεται να βρίσκεται ο Ματέι Βίντρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport".

Ο Τσέχος επιθετικός απασχόλησε τους Κίτρινους τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τον Άρη και τελικά ο παίκτης υπέγραψε στην πατρίδα του για χάρη της Βικτόρια Πλζεν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν πλέον και πάλι την περίπτωση του Βίντρα, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ σε 16 συμμετοχές φέτος, αποδεικνύοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο 31χρονος στράικερ έχει μεγάλη καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, με τις σεζόν του στην Γουότφορντ να είναι οι καλύτερες του, μετρώντας 20 γκολ σε 41 ματς το 2012-13, αλλά και 16 γκολ σε 42 ματς το 2014-15.

Πλεονέκτημα για τον Άρη στην εν λόγω περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο Βίντρα έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν ξεκινήσει από τον χειμώνα, με τον έμπειρο άσο να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Πλζεν, η οποία έχει προτεραιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα! Ποιος Ολυμπιακός; Με άλλον μεγάλο της Super League κάνει deal ο Καρυπίδης - "Τελειώνει" Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags