Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι ισχύει στον ΠΑΟΚ για τις 8 μεταγραφές - Οι 4 σίγουροι που θα αντικατασταθούν - Έρχεται και αντί-Κάργας
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 14:02:00

Τι ισχύει στον ΠΑΟΚ για τις 8 μεταγραφές - Οι 4 σίγουροι που θα αντικατασταθούν - Έρχεται και αντί-Κάργας

Sportdog Team
Τι ισχύει στον ΠΑΟΚ για τις 8 μεταγραφές - Οι 4 σίγουροι που θα αντικατασταθούν - Έρχεται και αντί-Κάργας

Όλα τα δεδομένα για τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Τα τελευταία νέα για την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το οκτώ (μεταγραφές) είναι το ανώτατο όριο. Οι οκτώ είναι πολλές. Οι βασικές ανάγκες είναι 3-4 μεταγραφές που θα κρίνουν πολλά. Το θέμα είναι πώς θα αντικατασταθούν ο Κούρτιτς, ο Ολιβέιρα, ο Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντουρί και οι υπόλοιπες 3 είναι συμπληρωματικές. Ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Κάργα, εκείνος που θα διαδεχθεί τον Μουργκ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το κριτήριο είναι αυτοί οι παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν ένα κενό σε κάθε γραμμή. Η ποιότητα και η προσωπικότητά τους θα παίξει μεγάλο ρόλο πώς θα ξεκινήσει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 22 Ιουνίου επιστρέφει στο γήπεδο και αρχές Ιουλίου θα πρέπει να είναι σχεδόν όλοι μαζί», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δεν είναι πολλές οι μέρες. Θα φανεί πού πάει το πράγμα και αν τα λάθη του παρελθόντος θα αποφευχθούν. Θα φανεί η ποιότητα εκείνων που θα έρθουν σε μία οργανωμένη ομάδα, που έχει βάσει και θα μπορέσει να προσθέσει ποιότητα και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα… ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ - Ποιοι βάζουν 3 plus εκατομμύρια μετά τον Σαββίδη - Ανεβαίνει το μπάτζετ του Μπότο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags