Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα - ΑΕΚ: "Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 16:27:00

"Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!

Η υπόθεση του Μεξικανού θα ξεκαθαρίσει ως έναν βαθμό τις επόμενες ώρες και στην Ένωση περιμένουν με μεγάλη αγωνία τι θα γίνει στην Ισπανία...

Ο Ορμπελίν Πινέδα διένυσε μια εκπληκτική σεζόν με την ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, καθώς πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο δανεισμός του από τη Θέλτα όμως εκπνέει και καλείται να επιστρέψει στην ομάδα του Βίγκο, καθώς στη συμφωνία των δύο ομάδων το καλοκαίρι δεν είχε προβλεφθεί οψιόν αγοράς. Ωστόσο ο Μεξικανός μέσος βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην Ένωση!

Εξάλλου, θα ήθελε να παίξει στο Champions League. Βέβαια δεν είναι στο χέρι του (ούτε της ΑΕΚ), μιας και η Θέλτα έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Στο... κόλπο και η Μπαρτσελόνα

Πάντως τις τελευταίες ημέρες έχει μπει δυναμικά στην εξίσωση και η Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του Μεξικανού άσου και είναι... αυτονόητο πως εάν τον ήθελε, θα τον αποκτούσε μέσα σε μια ημέρα! Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα κομβικό το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Θέλτα, στην έδρα της Θέλτα.

Η Θέλτα θέλει νίκη και μόνο νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, διαφορετικά είναι αρκετά πιθανό να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Ενδεχόμενη πτώση της θα ήταν σωτήρια για την ΑΕΚ, αφού θα ήταν απίθανο να κρατήσει τον Πινέδα στην δεύερη κατηγορία, ενώ είναι δεδομένο πως θα μειωθούν και αισθητά οι απαιτήσεις της, αφού θα έχει ανάγκη από έσοδα!

Με τα τωρινά δεδομένα είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί στην κούρσα και θα ελπίζει η Μπαρτσελόνα να κάνει την δουλειά της τελευταία αγωνιστική και στη συνέχεια να μην θελήσει να τον αποκτήσει η ίδια! Εάν γίνει αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παραμείνει στην Ένωση ο Μεξικανός άσος που αποτελεί καψούρα των ΑΕΚτζήδων και είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης της φετινής Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags