Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Ο Μπακαμπού έχει προτάσεις, εκτός από Ολυμπιακό, από Ισπανία και Γαλλία"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 14:57:00

Νικολακόπουλος: "Ο Μπακαμπού έχει προτάσεις, εκτός από Ολυμπιακό, από Ισπανία και Γαλλία"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Μπακαμπού έχει προτάσεις, εκτός από Ολυμπιακό, από Ισπανία και Γαλλία"

Τι αποκάλυψε για μεγάλη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Γιαν Εμβιλά.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά από ερώτηση που του έγινε από τον Αντώνη Καρπετόπουλο αναφορικά με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο παίκτης έχει πέρα από εκείνη των Πειραιωτών προτάσεις από την Ισπανία και τη Γαλλία, και είμαστε σε αναμονή της έκβασης των συζητήσεών του με τους Ερυθρόλευκους.

 

Σε ερώτηση για τον Γιάν Εμβιλά, που επίσης μένει ελεύθερος, είπε ότι με βάση όσα έχει μεταφέρει ο παίκτης στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έχει τεράστια πρόταση από το Κατάρ, οπότε λογικά αναμένουμε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Τέλος, ο Ολυμπιακός σήμερα θα γνωρίζει έναν εκ των τριών αντιπάλων του στα προκριματικά του Europa League, αφού τελειώνει το ελβετικό πρωτάθλημα και θα μάθουμε αν η Σερβέτ ή η Λουγκάνο θα είναι δευτεραθλήτρια Ελβετίας.

Για τον Κορδόν, είπε πως μέσα στην εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα. Έχουν ετοιμαστεί τα συμβόλαιά του, ώστε να πέσουν οι υπογραφές με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, μόλις εκείνος έρθει για μόνιμη εγκατάσταση, να ανακοινωθεί και να πιάσει επίσημα δουλειά στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο μεγάλο deal Μαρινάκη για Ολυμπιακό - Υπογράφει τριετές συμβόλαιο - "Δώρο" στον κόσμο της ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags