Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - Ματίας Αλμέιδα: Το ανακοίνωσε ο Μελισσανίδης - "Δώρο 4-5 μεταγραφές σε Αλμέιδα" - Φτιάχνει ομάδα για την Ευρώπη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 15:25:00

Το ανακοίνωσε ο Μελισσανίδης - "Δώρο 4-5 μεταγραφές σε Αλμέιδα" - Φτιάχνει ομάδα για την Ευρώπη (Vid)

Sportdog Team
Το ανακοίνωσε ο Μελισσανίδης - "Δώρο 4-5 μεταγραφές σε Αλμέιδα" - Φτιάχνει ομάδα για την Ευρώπη (Vid)

Απόλυτο "αφεντικό" στην Ένωση ο Αργεντινός προπονητής, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που προανήγγειλε και δυνατές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.
 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχεται αυτή την ώρα τους δημοσιογράφους σε γεύμα στην OPAP Arena και κατά την έναρξη της ομιλίας του μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ και όχι μόνο...

p>«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικό μας», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. «Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας», συμπλήρωσε ο «τίγρης».

«Μετά ότι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη», επισήμανε ο Μελισσανίδης.

Δείτε το βίντεο από το enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags