Facebook Pixel Ξεκάθαρος Νικολογιάννης - Εκεί θέλει μεταγραφές οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός - "Πρέπει να κάνει αναδόμηση..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 16:42:00

Ξεκάθαρος Νικολογιάννης - Εκεί θέλει μεταγραφές οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός - "Πρέπει να κάνει αναδόμηση..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Νικολογιάννης - Εκεί θέλει μεταγραφές οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός - "Πρέπει να κάνει αναδόμηση..."

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αναδιοργανώσει τον άξονά του, ανεξάρτητα από την παραμονή του Δημήτρη Κουρμπέλη ή όχι, ενώ μίλησε και για τις μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Για ανάγκη αναδιάρθρωση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα της παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη ή όχι μάλιστα έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όταν ένα παίκτης βασικού κορμού φεύγει, δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί και αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Κουρμπέλη. Είναι και ηγέτης, εκτός από καλός παίκτης. Εφόσον μείνει δεν βλέπω να υπάρχει σχεδιασμός ο Παναθηναϊκός να φέρει κι άλλον έναν παίκτη για εκεί, αυτή την στιγμή. Αν φύγει είναι άμεση προτεραιότητα να αποκτηθεί παίκτης στο 6-8. Μέχρι αύριο θα ξέρουμε. Δεν είναι ένα παιδί που παίρνει εύκολα μια απόφαση να φύγει στο εξωτερικό, αλλά από την άλλη πρόκειται και για συμβόλαιο ζωής. Ανεξάρτητα αυτού, εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει μια αναδόμηση στην μεσαία του γραμμή. Πρέπει να φέρει σίγουρα πιο γρήγορους, ταχυδυναμικούς», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της Σλάβια που δείχνουν ότι έχει συμβιβαστεί με την αποχώρηση του Λινγκρ, ο οποίος ενδιαφέρει τους «πράσινους».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε πως ναι μεν θα υπάρξουν αλλαγές και στην άμυνα, με την απόκτηση δεξιού μπακ και κεντρικού αμυντικού, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι το δημιουργικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας: "Έχει καθαρίσει οικονομικά τον ΠΑΟ ο Αλαφούζος - Παραδέχομαι τον Μελισσανίδη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags