Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: "Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή η ομάδα της SL θέλει να πάρει τον Σάμαρη - Δεν είναι ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 18:01:00

"Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή η ομάδα της SL θέλει να πάρει τον Σάμαρη - Δεν είναι ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή η ομάδα της SL θέλει να πάρει τον Σάμαρη - Δεν είναι ο Ολυμπιακός

Τον Έλληνα κεντρικό μέσο της Ρίο Άβε έχει στο μεταγραφικό του ραντάρ ο ελληνική ομάδα και θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του. 

Άρης: Τον Έλληνα κεντρικό μέσο της Ρίο Άβε έχει στο μεταγραφικό του ραντάρ ο Αρης και θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Αρης βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας σεζόν και μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες είναι η απόκτηση (τουλάχιστον) ενός “κόφτη” ώστε να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη που προέκυψε στον κεντρικό άξονα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι και ο Αρης θα την εξετάσει σοβαρά είναι του Ανδρέα Σάμαρη. Το συμβόλαιο του 33χρονου με την Ρίο Άβε ολοκληρώνεται (τυπικά) στις 30 Ιουνίου και μετά από σχεδόν μία 10ετία στο εξωτερικό ο ίδιος σκέφτεται τον επαναπατρισμό του. 

Πρόσφατα τα media στην Πορτογαλία μετέδωσαν ότι ο Σάμαρης έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση της Ρίο Άβε για τις προθέσεις του και ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο τον Αρη ο οποίος θα ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνή μέσου και μένει να φανεί αν μπορούν οι δύο πλευρές να βρουν κοινό σημείο επαφής για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συνεργασίας.  

Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση καθώς πέραν της ποιότητας, της εμπειρίας αλλά και της προσωπικότητας του Έλληνα μέσου, έχει πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο και το σημαντικότερο είναι ότι προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία όπου έπαιξε σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρίο Άβε.  

Στα 33 του χρόνια, ο Ανδρέας Σάμαρης έχει αποφασίσει να κλείσει τον κύκλο του στην Ευρώπη και να γυρίσει στην Ελλάδα. Από τον Αύγουστο του 2014, όταν η Μπενφίκα απέκτησε τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό έως και το καλοκαίρι του 2021 έπαιξε στην ομάδα της Λισαβόνας όπου μέτρησε 196 συμμετοχές και κατέκτησε οκτώ τρόπαια! 

Τη σεζόν 2021/22 έπαιξε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ και τη φετινή χρονιά γύρισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε όπου είχε ενεργό ρόλο. Στον Αρη έχουν πάρει πληροφορίες για τις προθέσεις του Σάμαρη, γνωρίζουν πάνω κάτω τα δεδομένα της υπόθεσής του και των οικονομικών του απαιτήσεων και μένει να φανεί αν θα γίνει τελική επαφή μαζί του.  

Σημαντικό ρόλο σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να διαδραματίσει και η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Αρη καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν σχέσεις από την κοινή τους θητεία στην Εθνική Ελλάδας. Ο Σάμαρης ήταν μέλος της Εθνικής από το 2013 έως το 2019 με συμμετοχή και στο Μουντιάλ του 2014, όπου είχε σκοράρει μάλιστα στη νίκη (2-1) με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags