Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κέβιν Πάντερ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση
Μπάσκετ
| 2023-05-29 10:00:00

"Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

του Νίκου Στεργίου

"Αll in" από το Τριφύλλι για τον Αμερικανό, ποια η απάντησή του! Οι Πράσινοι προσπαθούν να κλείσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και ο άσος της Παρτιζάν βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Γι' αυτό και αποφάσισαν να του δώσουν ένα τεράστιο συμβόλαιο!

Ο Κέβιν Πάντερ δεδομένα αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μπασκετικής Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό να έχει... λοκάρει την περίπτωσή του μετά το τέλος της υπόθεσης Καμπάτσο!

Μπορεί η Παρτιζάν να καίγεται να κρατήσει τον αρχηγό της, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει σε πιθανούς πλειστηριασμούς και όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός κάνει... all in για να τον κλείσει!

Πόσα δίνει ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν ένα ηχηρό μπαμ στις θέσεις των γκαρντ και για αυτό δίνουν 4.8 εκατ. ευρώ στον Κέβιν Πάντερ για την επόμενη διετία. Λεφτά που θα έβρισκε μόνο σε ενδεχόμενη επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα, μιας και οι υπόλοιπες ομάδες αποκλείεται να έδιναν πάνω από 2 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο παίκτης μπορεί να μην είναι αρνητικός, ωστόσο έχει παγώσει κάθε κουβέντα μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων. Ο Αμερικανός δεν θέλει να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μέχρι να τελειώσει η σεζόν, μιας και θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στην Αδριατική Λίγκα. Μετά το τέλος της, βέβαια, εξυπακούεται πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει με τον οποιονδήποτε! Και αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα φαβορί για να τον κλείσει και να προκαλέσει... πάταγο στην Ευρώπη.

Η καριέρα του Πάντερ

Ο Πάντερ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Το 2016 έκανε την είσοδο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράφωντας για την ομάδα του Λαυρίου. Έπαιξε 21 αγώνες, φορώντας την φανέλα της ομάδας και είχε μέσο όρο 12,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ ανά αγώνα.Τον Μάρτιο του 2017 έφυγε από το Λαύριο και “μετακόμισε” στη βελγική Άντβερπ Τζάιαντς μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Ιούλιο του ίδου χρόνου βρήκε μία θέση στο ρόστερ της Ρόσα Ράντομ στην Ρωσία. Μέσα σε 16 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 20,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα.

Τον Φεβρουάριο του 2018 έκανε την επιστροφή του στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Εκεί έκατσε για το υπόλοιπο της σεζόν, κερδίζοντας με τους “κιτρινόμαυρους” το Κύπελλο Ελλάδας και το το Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την σεζόν 2018-2019 ο Πάντερ έπαιξε στην Βίρτους Μπολόνια. Εκεί έκανε μία αρκετά καλή πορεία με την ομάδα, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Τσάμπιονς Λιγκ, Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου 2019, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε σύλλογο της Ευρωλίγκα. Όμως, το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά ήταν λίγο, εφόσον έφυγε 24 Δεκεμβρίου 2019.

Μετά από τον Ολυμπιακό ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας βρέθηκε να παίζει για την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Εκεί δεν έκανε και πολλά, όμως παρέμεινε στην ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν 2019-2020.

Την επόμενη χρονιά πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου και έκανε τρομερές εμφανίσεις. Στις 18 Ιουνίου 2020, ανακοινώθηκε η μονοετής συμφωνία του με την ιταλική ομάδα. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την Αρμάνι Μιλάνο, το Σούπερ Καπ. Στις 26 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποίησε τέσσερα ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα και στις 14 Φεβρουαρίου, κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας. Στις 30 Μαΐου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Final Four της Κολωνίας, ενώ κατά μέσο όρο είχε 14,3 πόντους με 40% στα τρίποντα και 45% στα δίποντα, 1,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Στις 2 Ιουλίου του 2021 “γράφτηκε” ιστορία, καθώς η Παρτιζάν προχώρησε στην πιο αρκιβοπληρωμένη μεταγραφή ου σέρβικου μπάσκετ. Συγκεκριμένα, έδωσε 3 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια συνεργασίας με τον Πάντερ. Με την Παρτιζάν ο Αμερικάνος συνέχισε να έχει υψηλές αποδώσεις… Τον Απρίλιο του 2022, ανακοινώθηκε ότι αποτελεί μέλος της καλύτερης πεντάδας της Αδριατικής Λίγκας για τη σεζόν 2021-22 και στις 23 Μαΐου, πέτυχε 30 πόντους και βοήθησε την Παρτιζάν να προκριθεί στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκα.

Την σεζόν 2022-2023 βοήθησε την ομάδα του να βρεθεί στα play off της Euroleauge, όμως η πορεία του τελείωσε, εφόσον αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάντερ “σημείωσε” 6.1 πόντους, 2.5 ασίστ, 2.2 ριμπάουντ και 15 PIR σε 37 αγώνες.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι Γιόκιτς ο Παπαγιάννης - Του χρόνου θα είναι επιπέδου Ταβάρες - Αυτή είναι εντολή του Αταμάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags